Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2013

Horoscop Lunar Varsator avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Planificaţi din timp. între 15 şi 20 aprilie, Venus, Soarele şi Marte vor intra în Taur, casa a patra, tocmai la timp pentru proiectele domestice. Ocupaţi-vă de reparaţiile de rutină (chemaţi un profesionist pentru cele mai complexe), rearanjaţi o cameră şi puneţi ordine în debarale. Luna următoare, veţi fi pregătit pentru vizitele prietenilor.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Veţi lua legătura cu aproape toţi cunoscuţii – sau aşa se pare – deoarece Luna Nouă de pe 10 aprilie din Berbec vă activează casa a treia, a comunicării. Nu vorbiţi la telefon şi nu trimiteţi mesaje când sunteţi la volan, evitând astfel un posibil incident în trafic. Vă puteţi lărgi cercul cunoştinţelor implicându-vă într-un proiect comunitar, iar energia lunară va promova contactele cu rudele, în special cu fraţii.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Si succes: Statutul dumneavoastră social se îmbunătăţeşte graţie Lunii Pline (eclipsei lunare) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a zecea. Ocaziile de afirmare crescând, pot aduce un avantaj în carieră în lunile următoare. însă va trebui să vă purtaţi cu mănuşi cu superiorii şi cu colegii de serviciu, deoarece Marte, aflat în Taur, influenţează acelaşi sector. O abordare subtilă vă poate duce departe.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Interesul faţă de carieră căpătând un accent deosebit, va trebui să vă amintiţi că familia are şi ea nevoie de atenţie. Acest echilibru e greu de obţinut, însă el reprezintă o provocare valabilă pentru cea mai mare parte a anului. Consideraţi-o o oportunitate de perfecţionare a aptitudinilor legate de managementul timpului!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 5, 6,14,15, 20, 24,28
Zile nefavorabile: 2,9,11,16,18,19, 23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI