Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator August 2012

Avantaje planetare.

A doua fază de Lună plină din august, pe data de 31, îşi focalizează energia asupra casei a doua, a veniturilor, cheltuielilor şi bunurilor. Aspectul format cu planeta Pluton vă dă exact motivul de care aveţi nevoie pentru a face curăţenie în toate spaţiile de depozitare. Scotociţi bine şi veţi găsi lucruri pe care nu le-aţi mai văzut de ani buni. Unele dintre ele v-ar putea aduce un profit, dar în primul rând acţiunea aceasta vă va elibera mintea şi vă va umple spaţiul cu energie proaspătă.

Relaţii.

Luna plină de pe 2 august din semnul dumneavoastră natal şi Luna nouă de pe 17 august, din Leu, casa a şaptea, vor acţiona în tandem, aducând în centrul atenţiei relaţiile din viaţa dumneavoastră. Obiectivul momentului este de a vă deschide spre alţii pentru a învăţa tot ce puteţi despre natura umană şi despre felul în care să interacţionaţi cu oamenii. Ceea ce va fi mai uşor după ce Mercur îşi va relua mersul direct în Leu pe 8 august. Cineva vă va aduce noroc.

Bani şi succes.

Planeta Marte va intra în Scorpion, casa a zecea, pe 23 august. în următoarele şapte săptămâni, veţi avea multe ocazii să stabiliţi legături de natură profesională şi veţi putea câştiga o recunoaştere binemeritată, alături de o creştere salarială.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus va intra în Rac, casa a şasea, pe 7 august, dar nu-i veţi simţi influenţa benefică decât în a doua jumătate a lunii. Până atunci, vă puteţi aştepta la dificultăţi periodice din partea colegilor, dar şi la schimbări bruşte, neaşteptate, în decizii şi proiecte. De asemenea, aveţi grijă ce spuneţi, deoarece cineva poate folosi informaţiile respective împotriva dumneavoastră. Alegeţi alt loc decât serviciul, dacă sunteţi în căutarea unei noi relaţii sentimentale.
ZILE FAVORABILE: 2, 9, 11, 15, 16, 17, 2-5, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI