Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Februarie 2012

Avantaje planetare.

Lumina de reflector pe care luna ianuarie a proiectat-o asupra dumneavoastră este în continuare prezentă, în semnul natal se află şi planeta Mercur, până pe 14 februarie, şi Soarele, până pe 19 februarie. Profitaţi de aceste influenţe planetare pentru a acumula şi a împărtăşi informaţii. Mintea vă va fi extrem de ascuţită, memoria şi intuiţia excelente, ca şi abilitatea de a vă prezenta ideile. Cei care sunt studenţi vor fi favorizaţi în mod deosebit.

Relaţii.

Luna plină din Leu, casa a şaptea, de pe 7 februarie, pune accent pe toate relaţiile apropiate din viaţa dumneavoastră, de la partenerul de viaţă la familie şi la prietenii cei mai buni. Faceţi planuri din timp, pentru a putea petrece cu toţi cât mai multe momente de calitate. Energia aceasta lunară se adresează îndeosebi cuplurilor de îndrăgostiţi şi va determina un angajament ferm pentru unii Vărsători. Dacă veţi asculta mai mult decât veţi vorbi, s-ar putea să aflaţi unele informaţii interesante.

Bani şi succes.

Luna nouă din Peşti, de pe 21 februarie, vă aduce în centrul atenţiei casa a doua. Energia ei v-ar putea atrage o creştere salarială, dar până la aplicarea ei reală ar putea exista o amânare. Veţi găsi chilipiruri printre articolele de vestimentaţie şi obiectele decorative pentru locuinţă, dacă vă veţi face timp să căutaţi. Mai întâi stabiliţi-vă totuşi un buget, deoarece veţi fi într-o dispoziţie cheltuitoare.

Turbulenţe planetare.

Pe 8 februarie, planeta Venus avansează în Berbec, casa a treia, de unde formează aspecte planetare dificile. Fiţi prudent mai ales când şofaţi şi nu vă asumaţi riscuri pe vreme nefavorabilă. Anterior acestei perioade, duceţi-vă maşina la reviziile şi întreţinerile regulate. în aceeaşi conjunctură poate apărea o problemă cu o instalaţie casnică. Aţi putea ruga pe cineva să aibă grijă de casă, dacă lipsiţi câteva zile.
Zile favorabile: 1, 2, 11, 12, 16, 19, 20, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

1 Comentriu to “Lunar Varsator Februarie 2012”

  1. circiumaru gheorghe says:

    imi place foarte mult emisiunea cinste domnei Urania si echipeidumnezeu sa va bine cuvinteze si sa va lumineze calea tieto tot asa

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI