Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Iunie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Jupiter intră în Gemeni pe 11 iunie, pentru a-şi începe tranzitul lung de un an prin casa a cincea. Este posibil şi ca familia să vă sporească, deşi mai probabil influenţa aceasta va intensifica viaţa socială şi sentimentală. Creativitatea este de asemenea favorizată, aşa încât exploraţi posibilităţile şi găsiţi varianta cea mai bună pentru a vă pune în valoare talentele. Meşteşugurile şi scrisul sunt două posibilităţi. Copiii, indiferent de vârsta lor, vă vor da motive să fiţi mândru de ei.

Relaţii.

Cu o săptămână înainte ca planeta Jupiter să schimbe semnele, Luna plină (eclipsă lunară) din Săgetător, de pe 4 iunie, va străluci puternic în casa a unsprezecea. Este o influenţă importantă pentru socializare şi întâlniri cu prietenii, la fel ca a planetei Venus care revine la mişcarea în sens direct în Gemeni, pe 28 iunie. Umpleţi-vă agenda cu ieşiri estivale în oraş, unde puteţi face noi cunoştinţe, şi aşteptaţi-vă ca Luna nouă din Gemeni, de pe 19 iunie, să vă aducă o nouă relaţie sentimentală.

Bani şi succes.

Planeta Mercur va intra în Leu, casa a şasea, pe 26 iunie, dând tonul lunii iulie, care va fi o perioadă ocupată cu activitatea profesională. Lucraţi cât de mult puteţi în ultima săptămână din iunie, astfel ca luna viitoare să puteţi beneficia de un start rapid.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn vor fi în cuadratură pe 24 iunie, apoi din nou în septembrie. Dificultăţile din luna aceasta pot îmbrăca forma conflictelor cu colegii. Străduiţi-vă să le evitaţi sau refuzaţi să vă angajaţi într-o dispută. S-ar putea să apară situaţii noi în privinţa venitului şi a beneficiilor, care pot fi reduse din cauza condiţiilor economice. A doua săptămână din iunie este vizată de acest aspect, la fel ca şi sfârşitul lunii.

Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 18, 19, 22, 23,26

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI