Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Mai 2012

Avantaje planetare.

Legăturile de familie şi comunicarea vor fi dintre cele mai bune când planeta Mercur va avansa în Taur, casa a patra, între 10 şi 24 mai. Profitaţi de intervalul acesta pentru a vă pune la curent cu ultimele evenimente din familie. Puteţi utiliza focalizarea mentală a lui Mercur pentru a planifica o îmbunătăţire a locuinţei după ce Venus îşi va relua mersul direct la sfârşitul lui iunie.

Relaţii.

Luna nouă (eclipsă solară) din Gemeni, de pe 21 mai, aduce în centrul atenţiei multe dintre relaţiile din viaţa dumneavoastră. Distracţia alături de prieteni şi activităţile în familie vor fi printre cele mai reuşite, dar o relaţie sentimentală s-ar putea răci după ce Venus va intra în mers retrograd. O relaţie cu o persoană pe care o veţi cunoaşte în această perioadă s-ar putea să nu dureze. Este recomandabil să evitaţi întâlnirile de la locul de muncă, călătoriile şi discuţiile cu persoane din alte localităţi la începutul lui mai, când Mercur va fi în Berbec, casa a treia.

Bani şi succes.

Luna plină din Scorpion, de pe 6 mai, care vă luminează casa a zecea, ar putea provoca o evoluţie spectaculoasă în carieră. Este posibilă o promovare, ca şi o creştere salarială, sau puteţi primi o ofertă bună dacă sunteţi în căutarea unei slujbe. Cea din urmă ar putea fi o opţiune înţeleaptă dacă compania dumneavoastră are probleme financiare.

Turbulenţe planetare.

Viaţa socială îşi va încetini oarecum ritmul, cât timp Venus va fi în mers retrograd în Gemeni, casa a cincea, între 16 mai şi 28 iunie. Profitaţi şi dedicaţi mai mult timp copiilor, care vă vor aprecia atenţia. Fiţi precaut cu investiţiile, întrucât chiar şi cele mai promiţătoare se pot solda cu o pierdere. Proiectele creative vă pot aduce satisfacţii, dar nu întreprindeţi lucruri asupra cărora să nu mai puteţi reveni după ce Venus îşi va relua mersul direct.
Zile favorabile: 8, 10, 11, 12, 17, 20, 22, 26, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Mai 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI