Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Martie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa domestică va fi cât se poate de plăcută după ce planeta Venus va intra în Taur, casa a patra, pe 5 martie. Primiţi prieteni pe 10 sau 18 martie, care sunt zile potrivite şi pentru a vă bucura pur şi simplu de viaţa de familie. Insă după ce Mercur va intra în mers aparent retrograd pe 12 martie, nu este înţelept să începeţi proiecte casnice. Puteţi totuşi întocmi lista lucrurilor ce vor trebui realizate.

Relaţii.

Relaţiile sunt în general foarte bune în luna aceasta. Este recomandabil să confirmaţi datele, orele şi locurile pentru şedinţe, întâlniri cu prieteni şi activităţi comunitare. în primele zile din martie evitaţi pe cât puteţi contactul cu rudele, inclusiv cele prin alianţă, iar la sfârşitul lunii nu vă lăsaţi dominat de o persoană cu tendinţe spre control. Puteţi primi veşti bune în a treia săptămână a lunii.

Bani şi succes.

Luna plină din Fecioară, casa a opta, de pe 8 martie, poate determina mai multe cheltuieli suplimentare decât câştiguri. Dacă trebuie să înlocuiţi un aparat electrocasnic, de pildă, cumpăraţi chibzuit. Fiţi precaut şi în privinţa datoriilor, creditelor ori împrumuturilor, deoarece planeta Marte este în mers retrograd în Fecioară.

Turbulenţe planetare.

Pregătiţi-vă pentru unele neplăceri după ce Mercur va intra în mers retrograd în Berbec, pe 12 martie. Vă puteţi aştepta la orice, de la încurcături şi neînţelegeri până la probleme de natură mecanică. Duceţi-vă maşina la întreţinerea regulată înainte de începerea acestei perioade şi, dacă este posibil, nu faceţi achiziţii majore. Dacă aveţi nevoie de un telefon mobil sau un calculator nou, amânaţi până la sfârşitul lunii aprilie sau până în mai.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 14, 16, 18, 23, 26, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Martie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI