Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Marte va intra pe 17 noiembrie în Capricorn, casa a douăsprezecea, de unde vă va activa cel de-al şaselea simţ. Ascultaţi-vă intuiţiile, mai ales în ultimele două săptămâni ale lunii. V-ar putea ajuta în multe ocazii, fie în carieră, fie să găsiţi unele cadouri cu preţuri avantajoase, când planeta Mercur va fi în mers retrograd. Este de asemenea posibil să auziţi secrete sau informaţii confidenţiale care să vă ofere un avantaj la muncă.

Relaţii.

Viaţa socială primeşte un plus de energie sub Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a cincea, de pe 28 noiembrie. Influenţa se extinde în decembrie, când alte aspecte planetare vor susţine aceeaşi tendinţă. Vă puteţi totuşi aştepta la câteva dificultăţi minore la începutul lui noiembrie, când este recomandabil să evitaţi oamenii dificili.

Bani şi succes.

Cariera vă capătă un imbold puternic din partea Lunii noi (eclipsă solară) de pe 13 noiembrie, care vă poate plasa în centrul atenţiei până târziu în anul 2013. Venus îşi va adăuga influenţa benefică după ce va intra în Scorpion, pe 22 noiembrie. Continuaţi, iară a uita să verificaţi de câte două ori munca şi detaliile, cât timp Mercur este retrograd. Ascultaţi sfaturile pe care le primiţi în ultimele zece zile din lună, dar luaţi singur decizia finală.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur va intra în mers retrograd în Săgetător, casa a unsprezecea, pe 7 noiembrie, aşa încât aveţi grijă să confirmaţi din timp detaliile înainte de a vă îndrepta spre un eveniment social ori spre o întâlnire cu prietenii. încurcăturile vor fi mai degrabă o regulă. Procedaţi la fel cu întâlnirile asociate carierei şi termenele finale stricte după ce Mercur retrograd va reveni în Scorpion, casa a zecea, pe 14 noiembrie, înainte de a-şi relua mersul direct pe 27 noiembrie.

Zile favorabile: 2, 6, 7, 9, 11, 14, 15, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI