Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Câteva aspecte planetare favorabile şi Luna nouă din Balanţă, casa a noua, de pe 15 octombrie, favorizează călătoriile, spre deosebire de luna anterioară. Plecaţi într-o vacanţă scurtă cu familia sau planificaţi o „evadare” hibernală. Energia lunară este de asemenea pozitivă pentru vizite sau discuţii cu rude din alte localităţi. Dacă veţi călători singur, puteţi iniţia o nouă relaţie sentimentală.

Relaţii.

Planeta Marte va sosi în Săgetător, casa a unsprezecea, pe 7 octombrie şi va rămâne acolo până la mijlocul lui noiembrie. Va fi un avantaj pentru socializarea cu prietenii de sărbători. Vă puteţi destinde luna aceasta găzduind o reuniune după Luna plină din Taur, casa a patra, de pe 29 octombrie. Cam în aceeaşi perioadă însă, şi de asemenea în jur de 7 octombrie, nu credeţi tot ce vă va spune un prieten.

Bani şi succes.

Banii curg în direcţia dumneavoastră între 3 şi 28 octombrie, când planeta Venus tranzitează Fecioara, casa a opta. Puteţi obţine o creştere salarială la scurt timp după ce planeta Saturn intră în Scorpion. Nu lăsaţi însă pe nimeni să vă convingă să investiţi ori să faceţi un împrumut. Ignoraţi promisiunile. Sunt probabil prea bune ca să fie adevărate. încercaţi-vă norocul la loterie la mijlocul lunii şi în acelaşi timp fiţi atent pe unde mergeţi. Aţi putea găsi un obiect de preţ.

Turbulenţe planetare.

Planeta Saturn îşi va începe tranzitul prin Scorpion, casa a zecea, p,e 5 octombrie. Odată cu ea apare şi oportunitatea de a ajunge pe un vârf în carieră, clădind pe experienţele şi succesele trecutului şi – profitând la maximum de cunoştinţele proprii. Ţintiţi spre o promovare în următorii doi ani şi jumătate, ridicaţi-vă la înălţimea responsabilităţilor şi fiţi un exemplu pentru alţii.

Zile favorabile: 5, 6, 10, 18, 22,23, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI