Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Câteva aspecte planetare benefice cu planeta Jupiter din Gemeni, casa a cincea, luminează luna aceasta, aducând optimism şi momente de amuzament cu prietenii, copiii şi în activităţile favorite de timp liber. Distraţi-vă!

Relaţii.

Planeta Venus tranzitează Leul, casa a şaptea, începând cu data de 6 septembrie. Aceasta este una dintre cele mai bune influenţe pentru relaţii. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, plănuiţi o seară specială acasă, cu partenerul de viaţă, în jurul datelor de 13 sau 21 septembrie. Discutaţi, râdeţi şi bucuraţi-vă de o cină cu delicatese, sărbătorindu-vă iubirea. în general oamenii vor fi dispuşi să vă acorde ajutor şi favoruri în luna aceasta.

Bani şi succes.

Luna nouă din Fecioară, casa a opta, de pe 16 septembrie, are potenţialul de a vă spori contul bancar. Nu cu mult, dar atât cât să vă facă o bucurie. înainte de asta, puteţi profita de prezenţa planetei Mercur în Fecioară. Folosiţi-o pentru a vă întocmi bugetul, a face planuri financiare şi a învăţa cum să vă gestionaţi mai bine banii.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn vor intra din nou în conflict pe 19 septembrie, dar efectul major al acestui aspect va fi declanşat de Luna plină din Berbec, casa a treia, de pe 30 septembrie. Evitaţi călătoriile dacă nu sunt absolut necesare şi fiţi de asemenea foarte atent când şofaţi sau chiar când vă plimbaţi prin cartier. Dacă trebuie să cumpăraţi un automobil nou, încercaţi să amânaţi până anul viitor. Dacă aşa ceva este imposibil, citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte şi nu cumpăraţi nimic care să nu aibă minimum un an de garanţie completă. Procedaţi la fel dacă aveţi nevoie de un aparat electrocasnic.
Zile favorabile: 3, 6, 7, 9, 13, 17, 21, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI