Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Mercur Retrograd

Postat de Urania Horoscop On 18 - October - 2013

Mercur retrograd
Dacă ne folosim corect aer perioadele de deplasare directă ori inversă a planetelor, nu va mai trebui să: facem unele lucruri de două ori. Să vedem ce semnifică aceşti termeni astrologiei.

horoscop urnaia mercur retrograd

În acest an Mercur a fost retrograd de pe 23 februarie până pe 17 martie şi între 26 iunie şi 20 iulie, iar apoi între 21 octombrie şi 10 noiembrie.
Cum ne influenţează?
Mercur este responsabil pentru anumite sfere ale vieţii şi domenii de activitate – procesul gândirii, schimbul de informaţii, comunicarea, comerţul. Mişcarea retrogradă a planetei determină frânarea sferelor ei de responsabilitate sau trecerea lor la un alt nivel.
De aceea, atunci când vă faceţi planuri, ar fi bine să ţineţi cont şi de faptul că în perioadele lui Mercur retrograd se petrec anumite perturbări:
• Şi creierul uman, şi aparatură electronică funcţionează mai încet, cu defecte;

• Calculele precise şi logica obişnuită de comportament nu se confirmă;
• Mijloacele de comunicare şi aparatele electronice achiziţionate în această perioadă se strică mult mai des;
• Contractele şi acordurile nu sunt respectate;
• întocmirea actelor se prelungeşte sau în ele se pot strecura greşeli;
• Noile cunoştinţe şi planuri nu confirmă speranţele puse în ele;
• în timpul călătoriilor apar obstacole.
Există însă şi unele aspecte plăcute:
Se nasc idei surprinzătoare, decizii creative, apare interesul pentru tot ce este neobişnuit;
• Se pot conştientiza adevăratele dorinţe, scopuri;
• Se reînnoiesc vechile relaţii;
• Activităţile celor care în harta natală îl au pe Mercur retrograd merg mai bine.
Iluzii spaţiale
Mişcarea retrogradă (mersul înapoi) e mişcarea aparentă în direcţie inversă a unei planete. Se ştie însă că planetele se deplasează pe orbite circulare şi nu au cum să se oprească, cu atât mai puţin să se deplaseze înapoi.
Într-adevăr, dacă urmărim mişcarea planetelor din punctul central al sistemului nostru – Soarele, atunci toate se rotesc în jurul lui cu o viteză aproximativ egală şi întotdeauna în aceeaşi direcţie. Insă noi vedem mişcarea
planetelor de pe Pământ şi tocmai de aceea apare un efect optic interesant, care poate fi înţeles făcând o analogie cu… două maşini. Atunci când ajungem din urmă o maşină care circulă cu viteză mică, ştim că aceasta merge înainte. Apoi, un timp, mergem alături de ea, după care o depăşim şi atunci putem avea impresia că maşina care a rămas în urmă o ia înapoi, ca şi cum ar merge cu spatele.
Acelaşi lucru se întâmplă şi cu planetele: mişcarea lor retrogradă este o impresie optică, numită de astrologi şi „buclă retrogradă“.
Mercur în horoscopul natal
în hărţile natale ale multor oameni deveniţi celebri în toată lumea prin creaţiile lor, Mercur era retrograd. Oare nu aici se ascunde sursa talentului lor?
Din Sistemul Solar, Mercur are cea mai mare viteză de deplasare, astfel că el intră în mişcare retrogradă mai des decât alte planete – de trei ori pe an şi de fiecare dată pe o durată de aproximativ 3 săptămâni. De aceea, până la 20% din populaţia de pe Terra îl are în horoscopul natal pe Mercur retrograd, iar pentru ceilalţi oameni el este în mers normal sau direct.

Persoanele cu Mercur retrograd în horoscop se deosebesc puţin de ceilalţi oameni. Ele sunt introvertite, sunt concentrate asupra lumii lor interioare şi, de aceea, le este dificil să stabilească relaţii, să se facă înţelese. În copilărie, învaţă de obicei mai greu să vorbească, au mai des decât alţii defecte de vorbire. Asimilează mai greu informaţiile, dar, de regulă, reţin pentru multă vreme ceea ce au învăţat. De multe ori aceşti oameni au o gândire paradoxală şi pot pune întrebări neobişnuite, pot lua decizii surprinzătoare. Capacitatea de a gândi şi analiza cu atenţie procesele şi situaţiile le permite să obţină rezultate deosebite.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI