Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Mesajele vibraţiilor lunii

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2013

Mesajele vibraţiilor lunii
Deşi ianuarie este prima lună din an şi are drept corespondent cifra 1, vibraţia acestei luni este 5, iar asta pentru că se calculează în funcţie de anul în curs, respectiv: 13 (ultimele două cifre din an) + 1 (ianuarie) = 5. în felul acesta februarie are vibraţia 6, martie 7, aprilie 8, mai 9, iunie 1, iulie 2, august 3, septembrie 4 octombrie 5, noiembrie 6, decembrie 7.
Prin urmare, dacă vrei să vezi cum va fi într-o anumită lună, uită-te la cifra ei de vibraţie.

Horoscop Urania Vibratii lunare 2013

Vibraţia lunară 1

Este luna potrivită pentru a întreprinde ceva nou. A iniţiativelor şi a independenţei. Orice idee noua, cât de mica, dacă îi vei acorda atenţia necesară, cu siguranţă va aduce roade mai târziu. Fii atent la toate oportunităţile din viaţa ta, ca nu cumva să-ţi scape ceea ce mai târziu poate deveni un proiect de valoare sau chiar o relaţie valoroasă. Dacă tu crezi într-un proiect (sau idee), atunci nu renunţa: indiferent de schimbările pe care va trebui să le faci, este sortit succesului cu condiţia de a acţiona şi de a nu amâna. Este şi o lună bună pentru împăcare. Aşadar, iniţiativă, curaj, optimism, încredere şi acţiune!

Vibraţia lunară 2

Cuvintele-cheie ale acestei luni sunt cooperarea şi diplomaţia. Nu lăsa nimic să te supere şi nu-ţi pierde cumpătul. Nu te grăbi să rezolvi problemele dacă n-ai nici o soluţie inspirată şi nici cei din jur nu te-au putut ajuta, pentru că se vor rezolva de la sine într-o altă lună. Sunt favorizate micile schimbări, întâlnirile cu prietenii, dialogul, asocierile, semnarea contractelor. Este indicat să-ţi exprimi sentimentele pe care le-ai ţinut ascunse până acum. Dacă nu vei lăsa să curgă totul de la sine şi opui rezistenţă, există posibilitatea ca stresul să-şi pună amprenta asupra ta; de aceea, sunt foarte importante relaxarea, bucuria şi odihna.

Vibraţia lunară 3

în această lună, favorizate sunt activităţile legate de creativitate şi de tot ce este legat de arte şi de frumos. Ideile, gândurile sunt exprimate cu mare uşurinţă. Profită de fiecare oportunitate care se află pe direcţia carierei sau interesului personal. Evită să cheltuieşti timp, energie şi bani în altă direcţie decât cele care te interesează. Canalizează-ţi energia pentru a duce la bun sfârşit ce-ai început. Mare atenţie la cuvintele pe care le rosteşti – fii sincer şi nu spune ceea ce crezi că oamenii ar dori să audă! Vei evita astfel să fii judecat drept altcineva decât eşti.

Vibraţia lunară 4

Este o lună de muncă susţinută, ordine, disciplină şi efort. Dacă vei rezista, vei culege roadele efortului depus. Concentrează-te doar pe planurile despre care ştii că vor da roade. Acceptarea obligaţiilor, a responsabilităţilor este cheia care va duce la reuşită în toate planurile. Important este să nu pierzi timpul cu lucruri inutile. Dacă te aflai într-o relaţie, acesta este momentul potrivit pentru a construi o fundaţie solidă – fă-ţi planuri pentru o casă nouă sau pentru o vacanţă! în această perioadă, nu-i recomandată schimbarea locului de muncă.

Vibraţia lunară 5

Este o lună a schimbărilor, a expansiunii, a deplasărilor. Pot fi schimbări legate de casă sau de afaceri, motiv pentru care de luarea unor decizii rapide depinde bunăstarea ulterioară. Favorabilă este acum şi încheierea de noi contracte sau investiţii pe termen scurt. Sunt şanse să promovezi. Fii deschis la noi experienţe, noi călătorii, noi universuri. Nu face schimbări doar de dragul de-a le face. Adaptează-te, relaxează-te, călătoreşte şi profită de libertatea pe care numărul 5 ţi-o oferă. Stăpâneşte-ţi nervozitatea, fii echilibrat – altminteri, există toate şansele să te loveşti de probleme emoţionale precum divorţul, separarea, ruptura sau eşecul.

Vibraţia lunară 6

Această lună este legată de familie, confort, armonie, artă. Este de relaxare, de pace şi armonie cu tine şi cei de lângă tine. Un moment potrivit pentru întruniri de familie sau pentru adunări cu prietenii. E un moment al păcii de care trebuie să profiţi mai ales dacă sunt probleme în relaţia de cuplu. în caz contrar, există posibilitatea unui divorţ. Dacă eşti singur, aceasta este o lună bună pentru căsătorie. Este şi momentul pentru redecorarea casei, dar şi pentru a închiria sau cumpăra un apartament sau o maşină. Este de preferat evitarea discuţiilor şi nu este un moment favorabil pentru a călători.

Vibraţia lunară 7

O lună extraordinară pentru analiză şi cercetare, în care vei privi dintr-o perspectivă nouă relaţiile cu prietenii, cu partenerii de afaceri şi chiar cu mediul înconjurător. Este bine să te dedici studiului. Aprofundând latura mistică a vieţii, vei face descoperiri extrem de interesante în această direcţie. Nu este de bun augur să începi proiecte noi sau să ascunzi anumite lucruri, întrucât acestea vor fi descoperite. Nici pentru investiţii nu-i momentul, însă e important să fii atent la sănătate!

Vibraţia lunară 8

Este favorabilă carierei, banilor, fiind o lună asociată puterii şi succesului. Nu-i necesar să vă faceţi griji legate de finanţe, dar sunt de evitat cheltuielile inutile, excesul de putere, aroganţa şi egoismul. A venit timpul pentru a-ţi manifesta îndemânarea, inteligenţa şi determinarea investite în tine. Atenţie sporită, pentru că există riscul să se profite de tine, cu atât mai mult cu cât gândurile şi faptele tale se vor întoarce ca un bumerang – prin urmare, încearcă să transmiţi numai gânduri şi fapte bune, pline de bunăvoinţă.

Vibraţia lunară 9

Este caracterizată de idei noi şi de inspiraţie. Este extrem de important să duci la bun sfârşit tot ce-ai început lunile trecute, să nu laşi nimic nefinalizat, dar nici să începi ceva deoarece această lună se află sub imperiul finalizărilor. întrucât intuiţia este foarte accentuată, este bine s-o foloseşti. Când cei din jur vor dori s-o ia pe un alt drum, nu te opune pentru că-ţi sunt destinate relaţii noi. Atenţie la bunurile personale, pentru că poţi suferi pierderi fie prin furt, fie prin neglijenţă. Sunt de evitat excesele de furie şi certurile întrucât orice fisuri în relaţiile tale pot deveni permanente. Aceasta este luna în care se fac curăţenia mult dorită şi purificarea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI