Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Noi articole URANIA Saptamanal!

Postat de Urania Horoscop On 21 - March - 2013

Stimaţi prieteni ai astrologiei,
Vă rugăm să deveniţi cunoscătorii propriei dvs. existenţe!

Hotărât lucru, avem multe să ne spunem!
Deşi se fac aproape două decenii de când ne tot întâlnim, eu mai mult vorbind, iar dvs. mai mult ascultând, iată că trebuie să ne întoarcem la o pedagogie a dialogului nostru imaginar care presupune o formulă de transmitere a informaţiilor diferite în funcţie de mijlocul mediatic: una e comunicarea vizuală şi sonoră a televiziunii, alta e cea doar orală a comunicării radiofonice şi în sfârşit, altfel se conturează a treia variantă, cea scrisă. Iar de aici se deschid tot felul de modalităţi stilistice în funcţie de felul ziarului sau al revistei (ori, chiar al cărţii).
„ Astrologia înseamnă, înainte de toate, cunoaştere”
încerc să răspund aşteptărilor dvs. în acest domeniu şi să le îmbin pe toate. Pentru publicul foarte larg ofer un stil, o abordare, în cadrul emisiunii Pasul Fortunei de la televiziunea Bl TV. Alt tip de abordare vine în întâmpinarea preocupărilor mai subtile ale altora prin proiectul complex dezvoltat în jurul cotidianului Evenimentul zilei: previziunile pentru toate zodiile şi o analiză generală care conturează profilul săptămânii următoare în paginile ediţiei de fiecare sâmbătă în timp ce, paginile publicate în ghidul TV al cotidianului Evenimentul zilei au ca scop o nuanţare, o detaliere şi o diversificare a informaţiei. De săptămâna viitoare, proiectul nostru se completează cu o abordare a domeniului economic. Este vorba de pagina „Finanţe şi astre“ din revista „Capital“ prin intermediul rubricilor „Banii şi viaţa“, „Bănuţul nostru“, „Averea lor“.

Şi acum, o chestiune de metodă.
Oricât de însetaţi ar fi prietenii noştri de previziunile săptămânale cu un adevăr tot trebuie să fie de acord: trebuie să ne îndreptăm atenţia spre specificul fiecărei zodii ca spre o realitate astrologică la fel de importantă ca şi anticipările. Dinpăcate, unii nu au ajuns la această convingere şi li se pare timp pierdut sau li se pare o lectură interesantă doar atunci când va veni rândul zodiei lor.
Unde greşesc aceştia si ce pierd?
Din cauza unor informaţii amatoristice se vehiculează multe neadevăruri, cum ar fi chiar data la care începe şi se sfârşeşte o zodie. Nu spun ziua ci data, pentru că Soarele nu intră în fiecare an la aceeaşi dată într-o zodie. Momentul oscilează în funcţie de variaţiile explicabile prin mecanica cerească. Astfel, mulţi cred eronat că aparţin unei zodii, când de fapt, ei ţin încă de semnul ce se sfârşeşte. Lectura analizei unui semn zodiacal le poate oferi fie certitudinea, fie le poate induce îndoiala necesară: “dar dacă nu sunt cu adevărat, Berbec, Leu, Balanţă etc.?“
Nu suntem patronaţi doar de zodie. Fiecare nativ are un Ascendent în funcţie de ora la care s-a născut. Semnul zodiacal al Ascendentului dă fiecăruia dintre noi a doua definiţie a aşa numitei „semnături astrale“. De exemplu, prin zodie suntem Berbec, prin Ascendent suntem şi Capricorn.
Dar asta încă nu e totul. Iată cel mai important argument: indiferent de semnul zodiacal căruia îi aparţinem prin naştere, avem 1/12 din toate celelalte semne: cu toţii suntem 1/12 Berbec, 1/12 Taur, 1/12 Gemeni s.a.m.d.Pe aceste semne zodiacale, undeva, în harta naşterii noastre, există o casă a banilor, a învăţăturii, a sănătăţii care ne defineşte. Nu e normal să aflăm care e specificul acestor segmente de viaţă şi activitate personală?!
Astrologia înseamnă înainte de toate cunoaştere. Nici inspiraţie, nici improvizaţie, nici divinaţie. Iar cunoaşterea începe de la toate particularităţile momentului naşterii. Cramponarea exclusivă doar de previziunile generale privitoare strict la zodia personală oferă o cunoaştere superficială, fragmentară şi incompletă.
Iată de ce, vă rugăm să deveniţi, încetul cu încetul, specialiştii propriei dvs. existenţe. Noi doar vă oferim un instrument necesar în acest proces de iluminare.
Acum, ca de atâtea ori, vă doresc „Drum drept şi Lumină“

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI