Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Norocul in anul Dragonului de apa

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2012

Norocul in anul Dragonului de apa 2012

Conform tradiţiei chinezeşti, anul 2012 va fi guvernat de Dragonul Negru de Apă. Pregătiţi-vă pentru o viaţă intensă, dinamică şi plină de evenimente!

Dragonul este o fiinţă sacră, venerată în China. El este înţelept, hotărât şi foarte temperamental. Chinezii se străduiesc să fie foarte atenţi cu acest susţinător mitologic, spunând că este bine să ai alături creierul Dragonului şi să te foloseşti de sprijinul şi protecţia lui, dar în toate acestea există şi un risc permanent, pentru că tot în zona capului se află şi gura, iar a Dragonului scuipă flăcări şi este necruţătoare. Blând şi sensibil în relaţiile cu cei dragi şi, de obicei, foarte prietenos, Dragonul de Apă ne oferă posibilitatea de a consolida legăturile existente, în special în a doua jumătate a anului, şi de a ne face mulţi prieteni noi. Insă natura pasională, dornică de dreptate a Dragonului Negru nu va suporta lipsa de onestitate. In lupta sa înverşunată pentru adevăr, pătimaşul şi inconsecventul Dragon poate depăşi limita. De aceea, în anul care vine trebuie să nu vă lăsaţi purtată de impulsivitate şi să vă cântăriţi cu mare grijă fiecare pas. în prima jumătate a anului profitul material va fi rezultatul hărniciei şi al ideilor întreprinzătoare. Capacitatea de a coopera vă va consolida prestigiul profesional. De la jumătatea lui mai până la sfârşitul lui iunie, în cuplurile care s-au despărţit pentru o perioadă va exista posibilitatea favorabilă de – refacere a relaţiei şi de îndreptare a vechilor greşeli. Spre octombrie perioada de revizuire a relaţiilor se va încheia. Toamna solicită schimbări radicale în viziunea asupra propriei persoane şi a propriei vieţi. Trebuie să renunţaţi la imaginea de carnaval a Dragonului şi să căutaţi noi oportunităţi în acele domenii în care ciclul realizărilor s-a încheiat.
Sprijin astral.
Autoritarul Pluton ne obligă să stabilim obiective în concordanţă cu timpul. Enigmaticul Neptun va trezi în oameni sentimentul implicării, al carităţii, şi îi va face mai sensibili la frumos. Perseverentul Uranus îi va învăţa să-şi susţină interesele. Până în octombrie, înţeleptul Saturn va insufla oamenilor setea de dreptate şi atitudine corectă în relaţiile de parteneriat. în prima jumătate a anului, generosul Jupiter va da o mână de ajutor în rezolvarea problemelor materiale, iar în a doua jumătate va favoriza accesul la informaţiile importante. Marte ne determină să ne ocupăm de sănătate şi să fim metodici în tot ceea ce facem.
Testarea temeiniciei.
Anul 2012 promite să fie unul deloc plictisitor, bogat în evenimente, posibil chiar dramatice. Dragonului nu-i plac leneşii şi cei care pierd timpul, de aceea persoanele care vor intra în ritmul necesar din primele luni ale anului se pot aştepta la realizări şi perspective deosebite. încercaţi să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început până la sfârşitul anului, pentru că în anul următor Dragonul îşi va pierde puterea şi dvs. veţi rămâne fără un protector energic.
Dragoste fără limite.
Pasionalul Dragon va aduce în viaţa personală a fiecăruia trăiri intense, întâlniri romantice, discuţii furtunoase, emoţionale. Celor care o vor scoate la capăt cu rafalele sentimentelor le este garantată o relaţie sigură, puternică.

Ce a pregătit Dragonul pentru toate semnele calendarului chinezesc.
Este anul celor născuţi în DRAGON 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000
Aceşti nativi vor avea parte de recunoaştere şi bunăstare. Vor avea succese în orice activitate şi vor obţine ceea ce doresc, în pofida firii lor destul de aprige. Trebuie să evite siguranţa de sine exagerată şi să mai reducă din aspiraţia lor tipică spre fast. Atenţie la falsele oportunităţi!
ŞOBOLAN 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Intuiţia vă ajută să nu ajungeţi victima intrigilor, să aveţi succes în iubire şi să câştigaţi respect la serviciu. Fiţi raţională şi evitaţi acţiunile riscante!
BIVOL 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Fire muncitoare, veţi învăţa în sfârşit să vă relaxaţi, să vă bucuraţi de viaţă. Copiii vă aduc cele mai mari bucurii, vă veţi mândri cu ei, dar nu trebuie să faceţi presiuni asupra lor cu stilul dvs. autoritar.
TIGRU 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Călătoriile numeroase vor avea în sfârşit rezultatele scontate şi veţi reuşi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi şi apropiate. Nu investiţi în acţiuni riscante!
IEPURE 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Atâta timp cât fluxul banilor trece prin viaţa dvs., deschideţi-vă cu recunoştinţă buzunarele. Dar fără să vă pierdeţi vigilenţa!
ŞARPE 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Inainte de a face un pas hotărât înainte, pregătiţi-vă cu multă atenţie. Ascultaţi vocea intuiţiei. E momentul să vă ocupaţi de autoperfecţionare.
CAL 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. Fiţi foarte atentă la oameni! Pentru dvs. ei se împart în prieteni adevăraţi şi foarte sinceri şi în răuvoitori tainici şi zâmbitori. Succese vă aduc călătoriile şi comunicarea intensă.
CAPRĂ 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
Veţi avea un an agitat şi cu multe griji. Pentru a mai şterge impresiile negative, dedicaţi-vă hobby-ului dvs. Dificultăţile vă deschid noi orizonturi.
MAIMUŢĂ 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004
Munca asiduă şi migăloasă vă aduce mult mai multe foloase şi bani decât activităţile riscante şi aventuroase. Veţi avea noroc, dacă veţi duce totul la bun sfârşit.
COCOŞ 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005
Faceţi ordine în relaţiile de parteneriat şi de familie, şi atunci tot restul se va aranja de la sine.
CÂINE 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006
Evitaţi bârfele şi intrigile. Fiţi alături de omul iubit, dar fără să îi deveniţi povară.
PORC 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007
In sfârşit veţi reuşi să vă lămuriţi în ceea ce priveşte sentimentele dvs.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI