Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Numerologie – Cadouri in 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - November - 2013

Ce codouri e bine sa facem in anul 2014

cadouri in 2014

Anul cel nou ne cere să studiem, să învăţăm lucruri noi, să ne perfecţionăm cunoştinţele şi aptitudinile. Dar el şi îndeamnă să facem daruri oamenilor dragi, prietenilor!
În anul 2014 începe o perioadă mai instabilă, sunt posibile fluctuaţii emoţionale, neîncredere, iar de ajutor în asemenea situaţii vă poate fi studiul individual. De asemenea, sunt de actualitate trainingurile, însuşirea unor domenii sau deprinderi noi. Poate apărea nevoia de a studia teme spirituale sau metafizice. Cei care sunt de multă vreme în căutarea unui învăţător sau mentor, în acest an, îl vor întâlni cu siguranţă. De asemenea, anul este unul al purificării trupeşti, vor fi căpăta o deosebită popularitate dietele, metodele de purificare a organismului. Tot acum apare şansa de a întâlni persoana iubită, iar o asemenea legătură va fi foarte stabilă şi durabilă, pentru că anul aduce magnetism între persoane apropiate ca spirit. Ţinând cont de faptul că mulţi oameni vor căuta singurătatea, ceea ce poate duce la probleme în relaţiile de familie, o recomandare importantă pentru fiecare este aceea că trebuie să le arătaţi celor dragi şi apropiaţi că îi iubiţi la fel ca înainte, să le demonstraţi asta apreciindu-i, lăudându-i sau dăruindu-le mici obiecte care le fac plăcere. Un mic cadou se poate face oricând – de sărbători, de zile onomastice ori de naştere, cu ocazia aniversării unor zile speciale etc. Dar nici nu e nevoie de zile anume ca să oferiţi mici atenţii simbolice cuiva drag, ca semn de dragoste şi preţuire.

Iar dacă aveţi îndoieli în privinţa alegerii cadoului potrivit, vă poate ajuta ştiinţa cifrelor – numerologia. Iată cum: trebuie să adunaţi toate cifrele care alcătuiesc data naşterii persoanei căreia doriţi să-i faceţi un cadou, iar suma obţinută să o reduceţi, prin adunări succesive, până obţineţi un număr format dintr-o singură cifră.
De exemplu: data naşterii celui sau celei căreia vreţi să-i faceţi un cadou este: 23.11.1984. Adunăm: 2+3+1+1+1+9+8+4=29.
Apoi adunăm din nou cifrele obţinute: 2+9=11; 1+1=2.
Şi acum, iată interpretarea numerologică a numărului obţinut:
1 Unei asemenea persoane e cel mai bine să-i dăruiţi ceva practic, scump şi solid. De exemplu, o geantă de calitate, un televizor, o brichetă scumpă sau un stilou de firmă, un set de instrumente bune, bijuterii, mai ales dacă sunt cu topaz sau chihlimbar. Este foarte important că darul dvs. să fie practic, de calitate şi cu destinaţie specială.
2 Puteţi dărui un voucher special pentru un curs de training, pentru un parc de distracţii sau pentru o cină romantică la un restaurant, bilete la un spectacol sau la un eveniment monden ori puteţi face cadou un obiect realizat cu mâinile dvs. Pentru „doiuri“ este foarte importantă comunicarea şi ei sunt cei mai puţin pretenţioşi – în cazul lor, intenţia contează. La alegerea bijuteriilor încercaţi să alegeţi perle, piatra-lunii, ochi de tigru.
3 Lor le place foarte mult să fie în centrul atenţiei, ei acordă importanţă deosebită înfăţişării proprii, aşa că le puteţi face cadou un abonament la un salon SPA sau produse cosmetice, parfumuri, accesorii frumoase, un joc de masă. Dacă alegeţi bijuterii, opriţi-vă la ametist.
4 Cei care au cifra 4 vor aprecia cadourile practice, legate de profesia lor sau de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. De asemenea, le plac darurile pentru casă — de exemplu, o cafetieră, o veioză sau un voucher pentru cumpărături la magazinul preferat. în cazul bijuteriilor, ar fi bine să alegeţi ceva cu safir.
5 Ei adoră să călătorească şi le puteţi face cadou un bilet într-o staţiune, o excursie, o plimbare cu sania la munte, obiecte legate de odihna activă. „Cinciul“ se va bucura mult dacă îi organizaţi o petrecere surpriză. în materie de bijuterii, se recomandă diamantele.
6 Este posesor al unui gust fin. Dăruiţi-i un tablou, o carte, de exemplu, o enciclopedie. Va aprecia un obiect de anticariat sau unul de decor – o draperie, o fructieră. Unui bărbat i-aţi mai putea oferi şi un set de instrumente de precizie. La alegerea bijuteriilor, opriţi-vă la turcoaze ori smaralde.
7 Sunt persoane cu o intuiţie bogată, înclinate spre filozofie. Cel mai indicat ar fi un cadou de valoare, ceva foarte sobru sau ceva foarte original, neobişnuit. De asemenea, posesorilor cifrei 7 le puteţi dărui o carte bună, un voucher pentru participarea la un training. Obiectele de îmbrăcăminte trebuie să fie din ţesături naturale, de calitate, de exemplu, mătase. Pentru bijuterii, alegeţi piatra-lunii, ochi-de-tigru.
8 La cadouri ei apreciază în primul rând ambalajul. Este greu să le fii pe plac, cel mai simplu este să mergeţi împreună prin magazine şi să-şi aleagă ce doresc. „Optului“ îi plac parfumurile, aparatele foto, ceasurile, dar înainte de o aniversare ei vor bate apropouri – cam ce şi-ar dori. Aşa că fiţi atentă! în bijuterii li se potrivesc rubinul mat, safirul întunecat şi granatul.
9 Romantici, cu un simţ al frumosului desăvârşit. Le plac cadourile elegante, moderne. Aceste persoane au aproape întotdeauna un brand preferat sau un anumit stil, iar dacă ştiţi care este acesta, vă va fi mult mai uşor să alegeţi cadoul potrivit. De asemenea, cei cu 9 apreciază darurile romantice: de exemplu, scrieţi-le o dedicaţie frumoasă, pictaţi un tablou sau faceţi un colaj foto. Ca bijuterii, le preferă pe cele cu rubin, granat şi heliotrop.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI