Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Numerologie – Casa Dulce casa?

Postat de Urania Horoscop On 16 - November - 2012

Numerologie – Casa Dulce casa?

Numerologi - Casă dulce casă

Casă dulce casă
Numerele ne înconjoară din toate părţile şi ne influenţează viaţa. Inclusiv numărul blocului si
al apartamentului în care locuim.
Pentru stabilirea numerologiei casei, trebuie să cunoaştem numărul blocului şi al apartamentului. De exemplu, locuiţi la numărul 48B, apartamentul 61. Facem suma tuturor cifrelor: 4+8+2 (B fiind a doua literă din alfabet) + 6+1=21. Apoi reducem totul la o singură cifră: 2+1=3. Aşadar, am stabilit că energia apartamentului este exprimată prin numărul 3.
Să vedem acum ce înseamnă asta…

Numerologi - Anii Karmici

Caracter individual, aparte. Ştiţi să învăţaţi din propria experienţă. într-o astfel de casă se simt bine cei care doresc să-şi urmeze ideile şi să-şi exprime individualitatea prin creaţie.
Recomandări. Ţineţi cont de părerea celor din jur, nu fiţi egoistă.
Talisman. Imaginea soarelui sau obiecte în formă şi culori solare.

Numerologi - Anii Karmici

Interacţiune. Se dezvoltă sensibilitatea faţă de energiile subtile ale naturii, faţă de artă, muzică, oameni.
Recomandări. Când plecaţi undeva pentru mai mult timp cu toată familia, lăsaţi acasă un talisman.
Talisman. Puneţi lângă uşa de la intrare două obiecte identice, decorative.

Numerologi - Anii Karmici

Plasticitate. Casa suportă cu uşurinţă orice fel de reconstrucţii şi replanificări. Dar renovările nu trebuie să dureze prea mult. O casă ce favorizează noile cunoştinţe. Recomandări. Se poate forma tendinţa de risipire a energiei. Controlaţi-vă cheltuielile – casa susţine tendinţa spre risipă.
Talisman. Un triunghi isoscel din orice fel de material sau un obiect de interior (de exemplu, o măsuţă pentru reviste sau un covoraş) ce are această formă.

Numerologi - Anii Karmici

Trăinicie. Aici există o vibraţie puternică, ce poartă în sine energii protectoare.
Conferă încredere în ziua de mâine. Este o locuinţă sigură.
Recomandări. Nu exageraţi cu reamenajările casei. Acest lucru poate intensifica vibraţiile negative ale numărului 4.
Talisman. Pătratul. Ar fi bine dacă în apartament, undeva la vedere, veţi avea imaginea unei broaşte ţestoase.

Numerologi - Anii Karmici

Deschiderea spre schimbare. Energia mişcării, dezvoltarea abilităţilor în comunicare.
Recomandări. Acordaţi mai multă atenţie lucrurilor mărunte.
Talisman. Pentaclul (steaua cu cinci colţuri).

Numerologi - Anii Karmici

Altruism. Acesta este centrul armoniei şi al echilibrului. Casa este ideală pentru familie, în special când sunt copii. Recomandări. Nu e cazul să le impuneţi celor din jur punctul dvs. de vedere. Dacă daţi sfaturi, nu controlaţi dacă au fost urmate, nu cereţi socoteală.
Talisman. Steaua în şase colţuri, a lui David.

Numerologi - Anii Karmici

Inteligenţă, spiritualitate, înţelepciunea vieţii. Este o casă pentru autoanaliză, evoluţie spirituală.
Recomandări. Ţineţi cont de faptul că această casă nu este potrivită pentru cei care aspiră la acumulare materială şi bogăţie.
Talisman. Imaginea sau o figurină reprezentând un vultur.

Numerologi - Anii Karmici

Determinare. Energia abundenţei este în exces – acest lucru influenţează pozitiv toate sferele vieţii dvs.
Recomandări. Trebuie să vă ocupaţi de bunăstarea altora şi să vă distribuiţi cu chibzuinţă finanţele – în caz contrar, veţi avea tot timpul parte de pierderi.
Talisman. înscrieţi în centrul unui cerc, din orice material, simbolul infinitului şi puneţi-l, de exemplu, pe un dulap.

Numerologi - Anii Karmici

Amabilitate, empatie. Aici domnesc dragostea şi relaţiile calde, sufleteşti între oameni.
Recomandări. Nu vă lăsaţi pradă apatiei şi melancoliei.
Talisman. O compoziţie decorativă din trei triunghiuri echilaterale.

Numerologi - Anii Karmici

Şi câte ceva despre numărul… 13
Mulţi consideră că acest număr poartă ghinion. Oare chiar aşa să fie?
în lume există multe hoteluri în care lipsesc apartamentul nr. 13, etajul cu numărul 13 sau acestea sunt marcate „12+1“. Există chiar termenul „triscaidecafobia” (teama de numărul 13). în realitate, acest număr nu ascunde în el nimic înfricoşător. Ca să nu mai vorbim că la mayaşi sau la adepţii cabbalei numărul acesta este considerat norocos.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI