Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

NUMEROLOGIE – Combinaţii ale destinului

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2012

NUMEROLOGIE – Combinaţii ale destinului

Lumea noastră pământeană este pentru noi simplă, cunoaştem multe despre tot ce ne înconjoară.
Dar Universul, cu toate legile lui, rămâne în continuare o taină. Din acest punct de vedere, nimic nu s-a schimbat, pentru că, la fel ca acum o mie de ani, nu încetăm să-i dezlegăm enigmele.
Fiecare dintre noi am auzit de „numărul magic“, cel care, ca în poveste, va face o minune – ne va schimba viaţa, ne va aduce prosperitatea, ne va rezolva toate problemele. Căutăm mereu simboluri ascunse în fiecare combinaţie mai aparte de cifre. Câtă agitaţie a fost în jurul zilei de 11.11.2011: unii s-au căsătorit, alţii şi-au pus cea mai fierbinte dorinţă…!
Simboluri magice?
De ce atrag tocmai combinaţiile „ciudate”, ca 11.11.11,12.12.12 sau 08.08? Explicaţia constă în faptul că orice repetiţie a unor numere amplifică forţa informaţiei pe care o poartă data respectivă (de atâtea ori de câte ori se repetă). De aceea, în primul rând trebuie să aflăm prin ce se caracterizează numărul respectiv şi apoi să tragem concluziile.

De exemplu, cifra 1 este simbolul liderului, al voinţei. Dar cu cât sunt mai mulţi de 1, cu atât este mai puternică manifestarea acestor trăsături. Repetarea de câteva ori a lui 1 este mai degrabă tiranie, despotism şi egoism. Iar pentru că viaţa în doi reprezintă întotdeauna un compromis între „eu vreau“ şi „el (ea)
vrea“, această combinaţie nu este foarte favorabilă pentru viaţa de cuplu. In schimb, în carieră cifra 1 poate aduce succes. De aceea, de 11.11.11 ar fi trebuit legate dorinţe care au tangenţă numai cu „Eu” şi îndreptate în direcţia evoluţiei personale.
Şirul numerelor magice nu este mare. Acestea sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,11 şi 22.
Semnificaţia numerelor
1 „Număr masculin”. Reprezintă spiritul de lider, ambiţiile, dinamismul, atingerea scopurilor. Se asociază cu Soarele şi exploziile de energie.
2 „Număr feminin”. Reprezintă energia, înţelepciunea, creaţia, firea visătoare, uneori îndoielile. Se asociază cu Luna.
3 Rezistenţa la greutăţile vieţii.
4 Simbolul unităţii celor patru elemente: Pământ, Foc, Aer şi Apă – sănătate, forţă fizică.
5 Stabilitate, finalitate, intuiţie.
6 Simbolul muncii fizice, aspiraţia spre bani şi îmbogăţire.
7 Numărul norocului, al succesului, el poate atrage schimbări neaşteptate în bine.
8 Numărul bunăstării şi al responsabilităţii.
9 Succes în toate aspectele vieţii: dragoste, carieră sau finanţe, simbolul longevităţii.
11 în cărţile de Tarot – Forţa, în astrologie – Leul, în cabalistică – forţa divină. Semnificaţia principală – putere supremă, curaj, influenţă. Dar poate avea şi o latură negativă: despotism, slăbiciune, frică. Prin urmare, numărul 11 reprezintă forţa, dar aceasta poate fi diferită, şi, dacă nu sunteţi pregătită să fiţi puternică, să luaţi decizii şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru ele, nu puneţi accent pe acest număr.
22 Este raţiunea supremă şi înţelepciunea profundă.
De aceea, de fiecare dată când întâlniţi o combinaţie de cifre, mergeţi la origini, la semnificaţia acelui număr. Şi nu încetaţi să visaţi!

Numerele: masculine si feminine
• Când „descifraţi” semnificaţia unei date care vă interesează, nu uitaţi de faptul că trebuie luat în calcul încă un aspect. Numerele impare arată procesele începutului, ale creaţiei, şi sunt considerate feminine. Numerele pare indică procesele finalizării, ale maturizării, şi sunt considerate masculine. Prin urmare, în funcţie de acest aspect se poate planifica fie finalizarea unui proces, fie începutul unei etape noi.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI