Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Balanta perioada 22.06– 22.07.2011

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Balanta

Horoscopul Partenerului din Balanta 22Iunie-22Iulie 2011

Balanta

DRAGOSTE ■ Comunicarea cu iubitul este acum dificilă. Nu e momentul să faceţi aluzii la oficializarea relaţiei – acest lucru poate atrage răceală din partea lui. Dar latura intimă a vieţii nu va avea de suferit, iar sexul va deveni o sursă de trăiri pozitive.
TONUS ■ Sănătatea sa vă depinde în mare măsură de evoluţia lui în carieră. Totuşi, nu strică să-şi întărească organismul. Puteţi planifica o vizită la medic pentru 22 iunie sau 19 iulie. Pe 7-8 iunie sunt posibile indispoziţii – e bine să reducă eforturile.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia materială a iubitului dvs. este excelentă. La începutul lunii se aşteaptă încasări, aşa că poate înveşti sume mari de bani. Vor fi încununate de succes tranzacţiile cu bunuri imobiliare, terenuri. 26 iunie este o zi favorabilă pentru operaţiuni financiare în general. După eclipsa de Soare de pe 1 iulie, în viaţa partenerului pot apărea schimbări pozitive. Cele mai potrivite zile pentru rezolvarea multor probleme sunt 24 iunie şi 16-17 iulie. Este posibilă şi o delegaţie în străinătate. Nu e cazul să se bizuie pe parteneri acum.
PRIETENI ■ În momentul de faţă comunicarea cu amicii nu e atât de importantă pentru partener, precum cariera şi relaţia de cuplu. După 2 iulie întâlnirile cu prietenii vor fi mai dese, mai interesante, îi vor influenţa semnificativ viziunea asupra vieţii.
TIMP LIBER ■ Optaţi pentru o călătorie în locuri pe care le cunoaşteţi deja foarte bine. 27 iunie este o zi potrivită pentru a pomi la drum. Dacă partenerului dvs. îi plac sporturile extreme: diving, paraşutism, alpinism, acum le poate practica fără probleme. Nu trebuie să uite nici de lectură, în fiecare minut vă afla ceva nou şi folositor pentru el. Zilele de 5-6 iulie ar fi indicat să le petreacă în singurătate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI