Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Berbec perioada 22.06– 22.07.2011

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Berbec

Horoscopul Partenerului din Berbec 22Iunie-22Iulie 2011

DRAGOSTE ■ Comunicarea cu iubitul nu va fi prea uşoară. în pofida dovezilor dvs. raţionale, va face cum crede el de cuviinţă. Fiţi răbdătoare – desigur, dacă relaţia dvs. merită. Pe 3-4 iulie mergeţi la întâlnire. Pe 8 iulie evitaţi să discutaţi pe teme serioase, 9 iulie este o zi mai potrivită pentru aşa ceva.
TONUS ■ Iubitul dvs. este într-o formă excelentă. Ar fi bine să practice un sport care îi modelează musculatura. Este importantă diversitatea alimentelor pe care le consumă, dar nu e cazul să „facă foamea”. Pentru mărirea tonusului se recomandă eforturile fizice, în limite raţionale, desigur.
BANI SI CARIERĂ ■ Iubitul dvs. va avea posibilitatea să-şi îmbunătăţească semnificativ situaţia materială. E o perioadă favorabilă pentru tranzacţii, contracte, dezvoltarea afacerii. Ziua de 26 iunie se potriveşte pentru achiziţii importante şi investiţii. Pe 10 iulie sunt permise riscurile financiare. Energia inepuizabilă îl va ajuta să urce în carieră, ceea ce îi va aduce şi un plus de profit. Până pe 26 iunie în discuţia cu şefii nu e cazul să abordeze teme complicate. Situaţia se va îmbunătăţi mai târziu. Din 5-6 iulie va fi util să participe la o petrecere neformală cu colegii.
PRIETENI ■ După 3 iulie partenerul dvs. va dori să le împărtăşească prietenilor succesele sale creative sau pur şi simplu să se distreze. Pentru o petrecere cu ei sunt potrivite zilele de 17-18 iulie. Pe 21 iulie e recomandabil să se abţină de la comunicare, deoarece pot apărea supărări, pot izbucni certuri.
TIMP LIBER ■ Iubitul va dori să-şi dedice tot timpul liber acumulării de noi cunoştinţe. Va face un curs, va sta pe internet. Pe 22-23 iunie şi 18-20 iulie ar fi bine ca partenerul dvs. să stea singur – sunt momente când nu e dispus să comunice cu nimeni.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI