Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Leu perioada 22.06– 22.07.2011

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Leu

Horoscopul Partenerului din Leu 22Iunie-22Iulie 2011

DRAGOSTE ■ în momentul de faţă iubitul e capabil de adevărate minuni în viaţa intimă. Fiecare întâlnire cu el va fi pentru dvs. de neuitat. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 12 şi 13 iulie. Planificaţi-vă bine treburile şi nimic nu va sta în calea întâlnirilor.
TONUS ■ Starea de sănătate a iubitului e bună. Dar uneori el se va retrage în sine. Este ceva normal, pentru că se pregăteşte pentru un nou salt şi în vederea acestuia acumulează energie. Pe 14 iulie sunt posibile indispoziţii – nu-l suprasolicitaţi în această zi. Pe 1 iulie trebuie să se menajeze mai ales psihic.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia materială a iubitului dvs. este stabilă. Ce-i drept, acum de el depind puţine lucruri, trebuie să se bizuie pe destin. Există perspective de lucru, dar rezultatele financiare vor apărea mai târziu. 22 iunie este o zi favorabilă pentru investiţii şi credite. Cariera partenerului se dezvoltă şi el primeşte mereu noi oferte. Important e să nu dea înapoi, ci să acţioneze, acceptând darurile destinului. El este capabil să o scoată la capăt cu munca cea mai dificilă, îl ajută în acest sens profesionalismul şi autoritatea de care se bucură în rândul colegilor. 26 iunie este o zi norocoasă, bună pentru a lua o decizie importantă.
PRIETENI ■ Lună bogată în întâlniri. Iubitul are nevoie să comunice cu oameni apropiaţi ca spirit. Unii prieteni îl pot ajuta în carieră. Pe 29-30 iunie comunicarea va deveni foarte interesantă. Totuşi, nu e cazul să-şi sacrifice relaţia romantică de dragul prietenilor.
TIMP LIBER ■ Ar fi bine ca partenerul dvs. să renunţe la călătoriile îndepărtate. De asemenea, va trebui să fie foarte atent pe drum, în special dacă e la volan. Se va relaxa excelent dacă va merge la concerte sau la teatru. Iar pe 1 -2 iulie ar fi indicat că iubitul dvs. să petreacă mai mult timp singur.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI