Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Leu perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Leu

Horoscopul Partenerului Leu 23Septembrie-23Octombrie 2011

Leu

DRAGOSTE ■ în această perioadă iubitul dvs. nu ezită să-şi exprime sentimentele, să dea dovadă de iniţiativă. Pentru întâlniri sunt potrivite ultimele zile din septembrie şi, de asemenea, 2 şi 3 octombrie. Viaţa intimă va fi deosebit de intensă pe 8 octombrie.
TONUS ■ El e într-o formă de zile mari. Acum are şansa să renunţe la obiceiurile nocive. Cel mai bine este să îmbine aceste năzuinţe cu evoluţia spirituală. De exemplu, practicând yoga – exerciţii şi meditaţie – poate să renunţe mai uşor la fumat, să dea jos kilogramele în plus şi să-şi echilibreze organismul.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia materială a iubitului dvs. este stabilă, dar foarte multe vor depinde de capacităţile sale de comunicare cu cei din jur, de abilitatea de a stabili contacte. 25 septembrie este o zi potrivită pentru tranzacţii financiare, cumpărături etc. Pe 8 octombrie poate investi bani în proiecte. Cariera partenerului dvs. este cu siguranţă în ascensiune, în mare parte datorită perseverenţei lui şi calităţilor sale profesionale. Pentru că investeşte în muncă foarte multă energie, avansarea în carieră îi este asigurată. 15 octombrie este ziua cea mai potrivită pentru un interviu.
PRIETENI ■ Nu e momentul să acorde acum prea multă atenţie relaţiilor de prietenie. Unii prieteni se vor îndepărta cu timpul, în schimb, alături îi vor rămâne cei mai devotaţi şi mai siguri. Pe 16-17 octombrie se poate întâlni cu vechii prieteni.
TIMP LIBER ■ în timpul liber ar fi foarte bine să meargă în călătorii prin locuri interesante, să participe la cursuri sau la un training pe teme de dezvoltare personală (în special pe 29-30 septembrie). Pe 11 octombrie poate pleca într-o călătorie, în schimb, pe 12 ar fi mai bine să rămână acasă.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI