Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Rac perioada 22.06– 22.07.2011

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Rac

Horoscopul Partenerului din Rac 22Iunie-22Iulie 2011

DRAGOSTE ■ Acum iubitul e concentrat asupra propriei persoane. Dar situaţia e temporară, el are nevoie să-şi simtă personalitatea puternică. Susţine-ţii iniţiativele, faceţi-l să înţeleagă că îi sunteţi sprijin de nădejde. Discutaţi împreună treburile casnice, fiecare trebuie să preia o parte din responsabilităţi.
TONUS ■ Sănătatea partenerului dvs. se poate înrăutăţi între 28 iunie şi 2 iulie. În aceste zile acordaţi atenţie alimentaţiei, somnului şi odihnei sale. Zilele de 12-13 iulie sunt potrivite pentru începerea unu [ciclu de exerciţii fizice şi de călire a organismului, în general, iubitul dvs. se simte bine, iar bună dispoziţie şi-o menţine cu ajutorul hobby-urilor.
BANI ŞI CARIERĂ ■ în sfera financiară totul este echilibrat. Dar partenerul dvs. trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate pentru situaţia sa materială, să se gândească în ce fel o poate îmbunătăţi. Spiritul de iniţiativă e bine-venit, însă nu se recomandă riscurile financiare, pentru că aşteptările nu se vor confirma. Iubitul dvs. trebuie să încerce să-şi îndeplinească exemplar obligaţiile de serviciu. Perioada dificilă în comunicarea cu şefii se prelungeşte. Cea mai bună strategie este înţelegerea filozofică a faptului că totul e trecător. Ar putea chiar să-şi pregătească din timp o soluţie de rezervă.
PRIETENI ■ El poate profita de pe urma relaţiei cu prietenii, e un moment bun pentru a se gândi la planuri comune. Pe 26 iunie există şansa să întâlnească un prieten influent sau un protector.
TIMP LIBER ■ 0 călătorie în străinătate va fi de succes. Se poate distra foarte bine şi acasă, întâlnindu-se cu prietenii, ieşind la câte un picnic. Între 28 iunie şi 2 iulie are nevoie de linişte şi singurătate, e cazul să renunţe la activităţile sociale.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI