Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Rac perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Rac

Horoscopul Partenerului Rac 23Septembrie-23Octombrie

Rac

DRAGOSTE ■ Relaţia cu va fi calmă şi plină de încredere. Pentru el sunt foarte importante familia, casa, de care se ocupă intens. După 9 octombrie relaţia va deveni mai romantică, întâlnirile mai pasionale, iar relaţia intimă – perfectă.
TONUS « Are un tonus foarte bun, susţinut din plin de succesele materiale. E foarte important să-şi îmbunătăţească forma fizică: se recomandă sarcini fizice moderate, poate trece la o alimentaţie sănătoasă – organismul îi va fi recunoscător. 2 şi 3 octombrie sunt zile potrivite pentru a începe o terapie.
BANI ŞI CARIERĂ ■ El are posibilitatea să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, fără eforturi deosebite – totul se va produce ca de la sine, ca rezultat al eforturilor lui din trecut. Până pe 5 octombrie perioada este favorabilă oricăror iniţiative, cumpărături, începerii unei afaceri. 7 octombrie este o zi potrivită pentru investiţii. La serviciu sunt posibile schimbări. Nu e momentul să se zbată pentru o poziţie înaltă. Acum e mult mai important să-şi îndeplinească sarcinile curente bine şi la timp. Pe 12 octombrie e de preferat să nu discute cu şefii, ambiţiile pot fi mult prea mari şi pot provoca un conflict.
PRIETENI ■ Relaţiile cu prietenii sunt bune, mulţi au o influenţă majoră asupra lui, îl susţin şi îl ajută în problemele legate de sănătate şi de muncă. După 9 octombrie este o perioadă potrivită pentru întâlniri şi activităţi interesante împreună cu prietenii.
TIMP LIBER ■ Pentru începutul unei călătorii îndepărtate este potrivită ziua de 8 octombrie. De preferat sunt locurile deja cunoscute. Pe 24 septembrie poate face o scurtă excursie cu maşina în afara oraşului. Pe 16 şi 17 octombrie va fi mai bine să se retragă în singurătate, să mediteze

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI