Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Sagetator perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Sagetator

Horoscopul Partenerului Sagetator 23Septembrie-23Octombrie

Sagetator

DRAGOSTE ■ în această lună strategia principală în comunicarea cu partenerul constă în a-l ajuta cu toate mijloacele posibile să-şi atingă obiectivele şi planurile ambiţioase. El va aprecia sprijinul dvs. şi în curând veţi deveni pentru el de neînlocuit. Pe 11 octombrie poate avea loc o întâlnire interesantă.
TONUS ■ Iubitul se va simţi excelent pe parcursul întregii perioade zodiacale. Nu îl paşte decât o răceală, dar care va trece rapid. Pentru a-şi menţine tonusul ridicat, el are nevoie de odihnă activă. De exemplu, de o plimbare în afara oraşului împreună cu un grup de prieteni. Grătarele gustoase, partidele de volei sau baschet, discuţiile vesele în acorduri de chitară îl vor ajuta să fie mereu bine dispus.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia lui materială este stabilă, va câştiga foarte bine şi îşi va distribui corect veniturile. Poate investi într-un proiect de perspectivă, poate face investiţii bancare. Jumătatea dvs. va fi nevoită să muncească serios pentru a obţine avansarea mult aşteptată. Cel mai important este să nu se teamă de responsabilităţi, partenerul dvs. se va descurca şi cu cele mai dificile sarcini.
PRIETENI ■ Acum partenerul dvs. trebuie să comunice cât mai mult: să invite amici, să cunoască oameni noi, să caute tovarăşi de idei, care în viitor pot deveni parteneri de afaceri. Pentru întâlniri cu amicii sunt potrivite zilele de 27-28 septembrie.
TIMP LIBER ■ în această lună se recomandă ca el să se relaxeze în cercul său de prieteni. Ar fi bine să poată face împreună cu ei o călătorie palpitantă. De asemenea, ar fi de dorit ca el să dedice mai mult timp activităţilor sportive: să se înscrie la sala de fitness, iar când timpul va fi frumos, poate face drumeţii montane.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI