Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Scorpion perioada 22.06– 22.07.2011

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Scorpion

Horoscopul Partenerului din Scorpion 22Iunie-22Iulie 2011

IDRAGOSTE ■ ubitul este dornic de o relaţie stabilă. El e capabil acum de cele mai emoţionante gesturi, pentru a-şi demonstra iubirea. Nu veţi regreta dacă îi veţi împărtăşi avântul romantic. Pentru întâlniri sunt potrivite zilele de 22.26 iunie şi 18-19 iulie. Ele vă vor aduce amândurora multe bucurii.
TONUS ■ Emoţiile pozitive pe care i le aduc iubirea şi creativitatea îl susţin pe partenerul dvs. Dar la cele mai mici suprasolicitări la serviciu sunt posibile probleme de sănătate. De ajutor îi vor fi exerciţiile de relaxare, de yoga. Somnul profund şi liniştit.
BANI ŞI CARIERA ■ înţelegând că este singurul stăpân al propriului destin, el îşi poate organiza propria afacere, care mai târziu va deveni de familie. Iubitul dvs. poate şi trebuie să se bizuie pe parteneri influenţi şi de nădejde. Banii trebuie investiţi numai în întreprinderi care se dezvoltă stabil. Iubitul dvs. suferă de pe urma consecinţelor conflictelor cu colegii şi conducerea. Această perioadă trebuie depăşită, fără a lua parte la intrigi. 24 iunie este o zi dificilă. După 3 iulie în cariera partenerului dvs. se aşteaptă schimbări. Sunt posibile evenimente capabile să-l scoată din ritmul de viaţă obişnuit.
PRIETENI ■ Pe 5-6 iulie ar fi bine să iasă cu prietenii la picnic, la munte sau pur şi simplu seara la o terasă. El este înconjurat de oameni care îi împărtăşesc opiniile şi alături de care se poate implica în activităţi creative, poate elabora proiecte comune.
TIMP LIBER ■ Ar fi bine ca partenerul să se detaşeze puţin de casă. Ar fi bine-venită o călătorie, dar după 2 iulie. Pe 14 iulie ar fi bine să evite mijloacele de transport, această zi nu este potrivită nici pentru călătorii în afara oraşului. Pe 7-8 iulie lăsaţi-vă iubitul să stea o vreme singur.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI