Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul Taur perioada 23.09–23.10.2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Taur

Horoscopul Partenerului Taur 23Septembrie-23Octombrie

Taur

DRAGOSTE■ El e acum foarte ocupat cu serviciul, aşa că nu-i reproşaţi faptul că nu vă acordă mai multă atenţie. După 9 octombrie iubitul va dori să vă vedeţi mai des ş [să discutaţi despre tot ce are legătură cu voi doi. În viaţa intimă el va da dovadă de iniţiativă şi inventivitate. Pentru el, perioada este una de cunoaştere şi experimente în acest domeniu.
TONUS ■ Iubitul dvs. capătă forţe şi energie, în principal datorită faptului că începe să se ocupe de propria persoană. E foarte important să fie consecvent în toate: antrenamente, alimentaţie, alternarea muncii cu odihna. Cele mai potrivite zile pentru a începe o viaţă sănătoasă sunt 27 şi 28 septembrie.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia sa financiară va evolua favorabil, cu condiţia să nu îşi păstreze economiile, ci să le investească fără teamă în proiecte riscante, dar de perspectivă. În această lună munca va fi sfera principală a vieţii lui, la care el se va gândi în permanenţă. Acum se consolidează autoritatea sa în colectivul în care lucrează, i se vor încredinţa sarcini de mai mare responsabilitate, dar şi exigenţele vor fi mai mari.
PRIETENI ■ Perioada este excelentă pentru comunicarea cu prietenii, e foarte posibil să înceapă o relaţie de prietenie cu un coleg de serviciu sau ca un prieten vechi să îi pună o vorbă bună pe lângă şefi. Pentru întâlniri cu amicii e potrivită ziua de 8 octombrie. Pe 9 octombrie există riscul unor neînţelegeri.
TIMP LIBER ■ După o săptămână de muncă intensă el va dori probabil să se relaxeze în atmosfera căminului. Ar fi foarte bine dacă aţi reuşi să-l scoateţi la munte, într-o vizită la rude sau într-un alt loc confortabil şi liniştit. Călătoriile sunt recomandate în doi: porniţi la drum pe 4 octombrie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI