Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pastea noastra de Berbec

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013

Partea noastră de Berbec
Ascendentul face turul zodiacului în 24 de ore, stând aproximativ 2 ore în fiecare semn. Poziţia Ascendentului reprezintă punctul de generare al unei hărţi astrale şi dă indicaţii des – pre condiţia fizică a oricărui nativ. Este Casa eu-lui, a ego-ului, a fiinţei alcătuite din trup şi suflet. El reprezintă a doua parte a semnăturii noastre astrale.
Dacă aveţi Ascendentul în Berbec şi v-aţi născut in zodia:
Berbec
Statut de hiper-zodie. Toate calităţile şi defectele sunt intensificate, aprofundate şi se manifestă în exces. Dă un radicalism special tuturor opţiunilor, implicărilor afective sau intereselor materiale. Dă un fel unilateral de a reacţiona şi implicit creează o sărăcie de mijloace de exprimare a personalităţii lor. Fire dificilă şi natură umană greu de educat şi contro – lat din copilărie până la maturitate. Şubrezeşte fiziologia organelor din cutia craniană sau din vecinătatea ei.
Taur
Combinaţia este bună pentru că aduce reacţia rapidă necesară completării forţei fizice şi hărniciei fundamentale a Taurului. îl face pe nativ mai hotărât, mai ambiţios, mai vizibil şi mai elocvent. Alungă modestia şi întăreşte orgoliul sau vanitatea. Reacţie periculoasă în caz de nedreptate făcută nativului. Dă rezistenţă la boală şi tărie morală în faţa suferinţei sau abuzurilor. Afectează glanda tiroidă.

Gemeni
Combinaţie excelentă care face ca cele două semne zodiacale să se completeze în chip fericit. Gemenii dau supleţea, fantezia şi eleganţa necesară nativului, iar Berbecul susţine Ascendentul cu temeinicie şi capacitate de a duce lucrurile la bun sfârşit. Sporeşte capacitatea intelectuală şi forma mentală. Dă farmec personal, fascinaţie, chip plăcut, fire^iubitoare care nu doreşte să facă rău nimănui. în latura negativă, Ascendentul în Berbec dă agitaţie, nervozitate şi instabilitate psihică şi emoţională.
Rac
Combinaţia e slabă şi nu întotdeauna în avantajul nativului. Aduce uneori frică sau spaimă excesivă (mai ales de consecinţele unor decizii), inhibiţie, defetism sau abandon în momente de stress. Ascendentul accentuează tendinţa de a nu se exterioriza, iar când o face, aspectul este al unei explozii afective de mare violenţă distructivă sau autodistructivă. Dă idei fixe şi ambiţie oarbă. Favorizează evoluţia tăcută şi discretă a unor infecţii şi inflamaţii care nu permit diagnosticarea lor timpurie.
Leu
Aspect regal, superb, dominator, inflexibil, câştigător, orgolios, superior care sporeşte tendinţele de dominare, de exercitare abuzivă a puterii, lipsa de milă (sau chiar cruzimea), radicalismul fără nuanţe şi focul interior îndreptat spre cauzele mari, sociale sau politice. Tendinţă astrală dificilă pentru viaţa de cuplu şi familie. Misiuni periculoase asumate într-un chip, uneori, iresponsabil. Risc major pentru inimă (mai ales infarct).
Fecioară
Combinaţie bună pentru acest tip de nativ muncitor, tăcut, răbdător, eficient, atent la detalii. Ascendentul îl face mai deschis spre lume, mai vesel, mai entuziast, mult mai dornic să se afirme, să aibă succes sau chiar să fie în prim-plan. Semnul natal dă influxului primit de la Ascendent metodă, stabilitate şi capacitate organizatorică excelentă. Indiciu astrologie pentru urgenţe chirurgicale legate de abdomen (apendicită, peritonită, ocluzie intestinală, abcese, etc.).
Balanţă
Combinaţie labilă care depinde mult de restul dispoziţiei planetare în harta natală. Dă implicare în lucruri inutile sau în dulci gratuităţi (categoria celor care se ocupă mai mult de divertisment şi hobby decât de meserie). Lipseşte spiritul practic dar accentuează plăcerea personală ca scop în viaţă (hedoniştii, epicureicii). Poate să fie responsabil de acuţi – zarea unor disfuncţii renale.
Scorpion
Combinaţie bună, uneori excelentă (în funcţie de semnul de generaţie) pentru nativul însuşi dar dificilă şi chiar periculoasă pentru cei din jur. Natura combativă şi luptătoare a celor două ipostaze astrale conjugate se poate transforma lesne în spirit răzbunător, în dorinţa oarbă de revanşă. Accentuează, uneori supărător, egoismul şi egocentrismul.
Virtuţi de strateg (chiar şi în aspectele de viaţă cotidiană). Fire dificilă în relaţiile sentimentale (în special din cauza geloziei). Hiper sau hipofuncţie sexuală şi endocrină în funcţie de aspectele hărţii natale.

Săgetător
Fire veselă, optimistă, deschisă spre lume, care se împrieteneşte repede, cu un acut simţ al datoriei, mai ales moral. Fire năvalnică, participativă care se sacrifică pentru alţii (oferă cu generozitate tot ce-i trebuie cuiva din preajmă – bani, timp, răbdare, sfaturi, ajutor, solidaritate etc.). Excelent pentru calităţile sportive, mai ales pentru disciplinele violente (box, spadă, fotbal, rugby etc.). Accentuează latura justiţiară (favorabil meseriilor de avocat, judecător, jurnalist sau al posturilor de tribun). Accelerează evoluţia bolilor cronice; complică, cu fenomene congestive sau cu hemoragii, manifestarea unor boli.
Capricorn
Combinaţie de compensare reciprocă. Natura fundamentală a Capricornului devine mai sociabilă, mai entuziastă, mai promptă în reacţii, dar şi mai categorică. Ascendentul îi face pe nativi mai determinaţi şi mult mai tenaci. Accentuează dorinţa de a fi util, eficient, harnic, responsabil. Favorizează activităţile precise, studiul ştiinţific. Accelerează procesele mentale. Sporeşte riscul fracturilor şi al alergiilor.
Vărsător
Natură spectaculoasă, creatoare, experimentalistă, fără astâmpăr. Dă mari exploratori şi gânditori neconvenţionali, artişti îndrăzneţi sau multilaterali, de geniu. Accentuează ascuţimea minţii, rapiditatea proceselor logice, buna cunoaştere a realităţii. în varianta pozitivă dă persoane exemplare prin carieră şi performanţă iar în varianta negativă, mari rataţi, eşecuri personale, abandon al unei meserii sau cariere. Combinaţia zodie/Ascendent indică risc de accident cerebral, tulburări de gândire.
Peşti
Combinaţie care se întâlneşte rareori şi care, atunci când se realizează, conturează o natură contradictorie. Nativul nu-şi identifică cu uşurinţă direcţia de viaţă şi rostul în lume. Combinaţia înlesneşte o personalitate complexă, difuză care se risipeşte şi-i contrariază pe cei din jur (categoria celor despre care se spune că “nu ştii de unde să-i apuci“). Relaţia zodie/Ascendent indică dificultăţi pentru etapa şcolarităţii şi evoluţiei profesionale. Permite afirmarea unor structuri umane ciudate care sparg tiparele timpului şi marchează epoca în care trăiesc sau domeniul în care se manifestă (vizionar, copil-minune). Intensifică (uneori dramatic) procesele psihice.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI