Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti 3-9 Februarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 2 - February - 2013

Urania Horoscop Pesti – Pasul Fortunei Pesti

Horoscop Urania Pesti 3-9 Februarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 3-9 Februarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Februarie 2013. Pasul Fortunei Pesti 3-9 Februarie 2013

Horoscop Urania Pesti – Pasul Fortunei Pesti

Pentru cei care s-au nascut in zodia Pestilor a inceput marea trecere. Este o trecere de la un stadiu in care de-a lungul ultimilor ani planetele s-au grupat in diferite semne zodiacale. Acum este randul sa se grupeze

in semnul Pestilor, este un eveniment care se va derula incepand cu aceasta saptamana pana spre 12 martie. Aproximativ cinci saptamani de acum incolo Pestii vor fi vedete pentru ca nu au incotro. Cu fiecare saptamana pozitiile planetare se vor regasi in acest semn de apa.
Al doisprezecelea semna al zodiacului nu este usor nici de trait de-a lungul unei vieti, de suportat mai bine-zis, nici de indurat de trecut timp de cateva saptamani cat dureaza niste tranzite. Pentru acesti nativi, cu Neptun in domiciliu si cu Chiron, inca lucrurile sunt agreabile si suportabile sau pot sa aiba o reactie difuza in fata stresului. Marte ii pune insa in situatia de a actiona, de a se mobiliza, iar Mercur, de curand intrat in Pesti, ii transforma in niste fiinte intelepte care rationeaza, cugeta, gandesc si mai ales stau si calculeaza.
Este un tranzit bun pentru ca ii impiedica pe Pesti sa aiba reactii afective, sa reactioneze la bucurie sau la manie, sa se implice prea mult sufleteste si emotional. Cand lucrurile se vor complica nici Mercur nu va mai fi la fel de slab, nici celelalte planete nu vor mai avea vibratia pe care o gasim de obicei in manualele de astrologie si care, daca ar fi sa o luam asa secvential, ne-ar impinge spre afirmatii si concluzii eronate. Tot ceea ce se petrece incepe sa fie decisiv si important.
Multe aspecte de viata nu vor mai fi, dupa ce se vor fi consumat toate aceste trairi, la fel cu cele dinainte. Intreaga lor viata va fi modificata si nu va semana maturitatea cu tineretea sau anul acesta cu anii trecuti. Mai au de rizistat si asupra unei ultime incercari, si anume o Luna noua in Varsator care pentru ei inseamna Casa a XII-a. Tasniri din tenebrele nestiutului, necunoscutului sau din tainele mintii si din ungherele sufletului, a unor trairi si a unor motivatii de o forma uriasa incredibila care ii transforma in niste luptatori, poate ca niste luptatori ai intelectului si ai spiritului sau poate niste luptatori chiar si intr-un plan practic, dar a caror motivatie este de nezdruncinat, mai ales ca are temei si are logica si are rigoare.
Al treilea semn de apa beneficiaza nu doar de pe urma planetelor din propriul lor semn zodiacal, ci si din combiantia cu sensul vietii in Scorpion si Saturn, la randul lui, in acest semn de apa. Respectiva Casa, a IX-a, cea a gandului inalt, ii ajuta, ii sustine, ii impinge spre acele zone de pe urma carora sa aiba un beneficiu, un castig sau o logica, o ratiune, un schepsis al tuturor gesturilor pe care le fac.
Chiar daca pentru unii acest comentariu este dezamagitor pentru ca nu le vorbeste despre cosul zilnic care nu-i indeamna sa-si cumpere acum cizme in loc de sandale sau daca ii lamureste ce chirie sa ceara daca vor sa inchirieze garsoniera, adica daca nu se indreapta catre lucrurile marunte ter-a-ter si vorbeste despre aspectele globale ale fiintei si existentei lor, totusi acest manunchi de observatii astrologice are rostul si, sa spunem, cu oarecare mandrie, are si darul de a-i trezi la realitate, o alta realitate decat cea cotidiana si materiala pe cei care au dormitat pana acum, care nu si-au valorificat insusirile si talentele, au innotat in greutati, in datorii, in neputinta, care s-au vazut mereu blocati si barati zicand “asta-i soarta mea, nu am noroc, ce zodie proasta”.
Toate aceste observatii si cele care vor urma in saptamanile ce se vor consuma pe acest tranzit important astral legat de zodia Pestilor este menit sa le dea un impuls, sa le atraga atentia asupra altei dimensiuni care ii asteapta, ii conditioneaza si care le poate rezolva viata intr-un chip spectaculos.

Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Pesti ?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1

Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Pesti!

.
Taguri:Horoscop Urania Pesti,Previziuni Urania,Pesti Urania,Horoscop Pesti,Horoscop Urania Pesti,Pasul Fortunei Pesti,Horoscop Urania Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI