Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ August 2013

Horoscop Lunar Pesti August 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: în luna august unele zile vor fi foarte agitate, aşa că veţi aprecia în mod deosebit Luna Plină de pe data de 21 din Vărsător, casa a douăsprezecea, când veţi primi impulsul necesar pentru a face din pauze o prioritate. Odihna, relaxarea şi somnul vă vor furniza energie, dar veţi beneficia şi de pe urma lecturii, a practicării unui hobby, a plimbărilor sau a introspecţiei.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Casa a şaptea va fi în prim-plan datorită prezenţei lui Venus în zodia Fecioarei, până pe data de 15, şi intrării lui Mercur pe 24 august în aceeaşi zodie. Veţi comunica uşor cu ceilalţi în orice domeniu, dar fiţi prudent în ultima săptămână din august, când cineva denaturează adevărul sau vă spune numai ce vreţi să auziţi. Partenerul sau alte persoane dragi vă oferă ocazia de a le împărtăşi gândurile şi sentimentele.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna Nouă de pe 6 august din Leu, casa a şasea, pune accent pe muncă. Puteţi primi laude pentru o treabă bine făcută şi poate chiar o mărire de salariu sau o primă. Ideile curg în timp ce Mercur tranzitează Leul între 8 şi 23 august, aşa că nu ezitaţi să vă expuneţi punctele de vedere. Dedicaţi mai mult timp pentru a vă cunoaşte colegii de serviciu, dar nu le spuneţi tot ce ştiţi.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Sunt posibile cheltuieli neaşteptate la sfârşitul lunii, când Venus din Balanţă, casa a opta, intră în conflict cu Uranus şi cu Pluton. Verificaţi extrasele bancare şi protejaţi-vă obiectele de valoare şi informaţiile financiare, mai ales atunci când sunteţi în public.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 8, 9, 12,14, 21, 22, 26, 30
Zile nefavorabile: 4, 5, 11,15,17, 23, 25, 28, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI