Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Căminul şi familia vor străluci sub razele Lunii Pline de pe 17 decembrie din Gemeni, casa a patra. Decoraţi casa de sărbători, pregătiţi prăjituri şi bucuraţi-vă de compania celor dragi. Este o perioadă potrivită pentru a găzdui o întâlnire cu toţi prietenii sau numai cu o parte din ei. Optaţi pentru datele de 14 sau 28.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Veţi lua legătura cu mulţi membri ai familiei şi prieteni, deoarece Mercur trece prin trei zodii – Scorpion, Săgetător şi Capricorn, cu alte cuvinte casele a noua, a zecea şi a unsprezecea. Planificaţi între 4 şi 23 o seară petrecută alături de colegii de serviciu, iar în ultima săptămână a anului întâlniţi-vă cu prietenii la un eveniment special de sărbători.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Cariera cunoaşte o ascensiune graţie Lunii Noi de pe 3 decembrie din Săgetător. E posibil să primiţi veşti bune sau o primă în preajma Lunii Noi, însă fiţi realist. Dacă nimic nu se materializează la nivelul aşteptărilor, continuaţi să faceţi tot ce vă stă în putinţă. Luaţi în considerare anumite studii suplimentare dacă aţi respins până acum această idee. Cunoaşterea poate fi exact elementul necesar pentru avansarea în carieră.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Prieteniile instabile de până acum devin şi mai dificile, deoarece pe 22 Venus intră în mişcare retrogradă până la începutul lui februarie 2014. Acelaşi lucru poate fi valabil şi în cazul unei relaţii romantice. Dacă întâlniţi acum pe cineva, nu vă pripiţi. Deşi e posibil să găsiţi haine convenabile în timpul mişcării retrograde a lui Venus, s-ar putea să vă răzgândiţi mai târziu. Duceţi-vă la cumpărături cu acest gând în minte şi amânaţi achiziţiile de lux.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 5, 9, 12, 13, 14, 19, 23, 27, 28
Zile nefavorabile: 3, 4, 6, 8,10,18, 20, 21, 25,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI