Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Ea/EL 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Pesti Ea/El
Planetele guvernatoare: Neptun si Jupiter

Pesti – Ea va dori să-şi împărtăşească bucuria cu cei din jur, să-i facă pe toţi fericiţi – şi va începe cu iubitul

Pesti Ea/EL 2012

în ianuarie vă va fi greu să înţelegeţi ce vreţi. Vă e mult mai uşor să visaţi decât să veniţi în contact cu realităţile vieţii. Totodată, sentimentul că sunteţi una cu universul vă poate

determina să faceţi fapte bune şi să-i iubiţi chiar şi pe cei care nu o merită. Datorită influenţei lui Neptun, în februarie veţi lua intuitiv deciziile corecte, care vor fi totodată în armonie cu starea dvs. lăuntrică. Influenţa lui Saturn vă ajută să vă construiţi un plan de acţiune foarte reuşit, în scopul atingerii obiectivelor dvs. Din iulie până în septembrie sentimentul datoriei şi autocontrolul se vor intensifica, ceea ce vă ajută să evitaţi riscurile şi cunoştinţele dubioase. Totuşi, nu veţi reuşi să recunoaşteţi şansele şi pe oamenii care v-ar putea ajuta să vă descoperiţi toate aptitudinile şi să simţiţi din plin bucuria vieţii. Din toamnă veţi deveni mai pragmatică şi veţi înţelege că trebuie să vă ocupaţi de instruirea proprie – şi va fi cea mai bună investiţie. Nivelul profesional ridicat vă ajută să atingeţi noi culmi şi să avansaţi în societate. Perioadele de rătăcire şi de posibile înşelăciuni sunt: jumătatea lui martie, a doua decadă din aprilie, ultima decadă a lui iunie, începutul lui septembrie, prima jumătate a lui decembrie.
Pesti EA decada I – între 20 şi 29 februarie
La sfârşitul lui ianuarie aşteptaţi-vă la griji legate de sănătatea rudelor. In februarie-martie este foarte important să vă spuneţi gândurile şi dorinţele, pentru a evita interpretarea echivocă a vorbelor dvs. De la jumătatea lui aprilie şi până la jumătatea lui septembrie, spiritul autoritar care a încolţit în dvs. vă poate strica relaţiile cu prietenii. Iunie-iulie este o perioadă potrivită pentru activităţi în familie.
Pesti EA decada II – între 1 şi 10 martie
In ianuarie-februarie nu fugiţi de răspundere la serviciu şi nu refuzaţi rolurile de conducere. De la jumătatea lui martie şi până în a doua decadă a lui iulie aveţi grijă de oamenii apropiaţi şi de cei din familie. Nu vă supăraţi pe nimeni şi uitaţi de ranchiună. In iunie-iulie, oriunde v-aţi afla, veţi aduce cu dvs. pace şi armonie.
Pesti EA decada III – între 11 şi 20 martie
In ianuarie se va stabiliza relaţia cu cei care vă sunt alături. Acum va fi eficientă o cură balneară, puteţi planifica şi intervenţii chirurgicale, dacă sunt necesare. Din februarie până în iulie răceala din atitudinea dvs. va afecta armonia în viaţa intimă. Până la jumătatea lui martie problemele de serviciu se vor rezolva de la sine. Din august până la începutul lui octombrie veţi juca rolul de mediator si în familie, si la serviciu.

Pesti – El se va îndrepta cu hotărâre spre ţelul propus şi obţinerea de profituri mari. Iar asta numai ca cei dragi să-l aprecieze

Până la sfârşitul verii el se va îndrepta spre noi victorii. Uranus îi va sugera cea mai bună strategie de a câştiga bani: independenţă şi originalitate în decizii, implementarea de soluţii noi, reacţii intuitive rapide la

tot ce se întâmplă. însă până în octombrie, Saturn va frâna toate procesele: sunt posibile tergiversări în obţinerea unor drepturi, dificultăţi în sfera acumulării de capital. De la jumătatea lui iulie până la jumătatea lui decembrie pot apărea situaţii neaşteptate în zona financiară. Refuzul încăpăţânat de a respecta regulile îl poate face să piardă profitul ori îl poate îmbogăţi. Pierderile şi câştigurile neaşteptate îl vor determina să-şi reevalueze resursele şi posibilităţile, vechile metode de câştig şi, în general, atitudinea faţă de bani. Toate eşecurile din această perioadă îl vor face mai puternic şi îl vor învăţa să se stăpânească. Perioadele de irascibilitate crescută: a doua săptămână din ianuarie, jumătatea lui aprilie, ultima decadă din iunie, prima decadă a lui septembrie, sfârşitul lui octombrie, decembrie. Perioadele de comunicare armonioasă: februarie, intervalul 6-16 martie, prima jumătate a lui aprilie, ultimele două decade din mai, august, sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie.
Pesti EL decada I – între 20 şi 29 februarie
Ianuarie îi poate aduce cheltuieli şi pierderi neaşteptate, inspecţii fiscale. Dar datorită prietenilor şi ajutorului lor material, o parte din probleme se vor rezolva. De la jumătatea lui iunie şi până la jumătatea lui noiembrie va trebui să se străduiască să prezinte corect informaţiile despre persoana sa şi domeniul său de activitate. Sunt posibile învinuiri pe nedrept atunci când va fi nevoit să-şi demonstreze competenţa.
Pesti EL decada II – între 1 şi 10 martie
In ianuarie-februarie trebuie să evite orice activităţi ilegale, ca şi protecţia părinţilor. Martie şi a doua parte din aprilie aduc propuneri profitabile. In mai-august treburile casei îi distrag atenţia de la afaceri: trebuie să-şi redistribuie obligaţiile, ca să le fie bine tuturor. La început de septembrie copiii au nevoie de ajutorul lui. Jocurile de noroc trebuie evitate.
Pesti EL decada III – între 11 şi 20 martie Jumătatea lui ianuarie e favorabilă pentru încheierea de contracte cu organizaţii de binefacere, e posibil să primească ajutor umanitar. în iulie-septembrie, cu agitaţie excesivă, pisălogeală şi meschinărie îi poate îndepărta pe cei din jur. E bine să evite bârfele şi să încerce să vadă în oameni părţile frumoase, calităţile. In a doua decadă din august trebuie să fie atent la volan şi să aibă grijă în toate activităţile care implică risc.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI