Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Pe măsură ce sărbătorile se apropie de sfârşit, vă puteţi îndrepta atenţia asupra scenei domestice cu ajutorul aspectelor pozitive formate de Jupiter din Gemeni, casa a patra. începeţi din timp. Strângeţi decoraţiunile, curăţaţi şi organizaţi spaţiile de depozitare, debaralele etc. E posibil ca în jurul datei de 22 să descoperiţi o „comoară” de familie.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Timpul petrecut alături de prieteni va deveni o prioritate în cele patru săptămâni care urmează după Luna Nouă de pe 11 ianuarie din Capricorn, casa a unsprezecea. Planificaţi întâlniri şi găzduiţi o reuniune cu cei apropiaţi sub semnul favorabil al aspectelor planetare de pe 19 şi 25. Un prieten sau o fostă relaţie romantică ar putea relua legătura cu dumneavoastră până la mijlocul lui ianuarie.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Anumite probleme financiare pot apărea în relaţia cu un prieten, ori e posibil ca o organizaţie să vă ceară o contribuţie. Oferiţi în măsura posibilităţilor, punând pe primul plan familia şi refuzând cererile de a da bani cu împrumut sau de a gira un credit – chiar dacă asta ar putea pune capăt unei prietenii. Dacă aşteptaţi plata unei asigurări, e posibilă o amânare.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: La serviciu, tensiunea creşte în ultima săptămână din ianuarie şi în prima săptămână din februarie deoarece Luna Plină de pe 27 ianuarie din Leu, casa a şasea, intră în conflict cu Saturn. Consideraţi că este vorba de un test pe mai multe niveluri, cum ar fi respectarea instrucţiunilor primite, asumarea responsabilităţii şi acceptarea cu eleganţă a deciziilor luate de superiori. Dacă vă lipseşte cunoaşterea necesară avansării în carieră, căutaţi diverse opţiuni legate de studiu.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,7,14,15,19,21,25, 30
Zile nefavorabile: 4,6,10,12,16,17, 24,28,31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI