Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Berbec – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Venus prin zodia Săgetătorului care ocupă sectorul carierei şi vieţii sociale din horoscopul general al Peştilor. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Venus va face conjuncţie cu Mercur, Nodul Nord şi trigon cu Uranus, aspecte foarte bune, de renaştere în carieră şi plan afectiv. Nativii vor reuşi să obţină locul care li se potriveşte cel mai bine, devenind extrem de populari. în partea a doua a lunii, planeta Venus va face sextil cu Neptun şi trigon cu Luna Neagră, aspecte ce aduc şansă, intuiţie puternică, prosperitate prin asocieri, parteneriate, cu condiţia reciprocităţii. Sunt aspecte foarte bune pentru imaginea nativilor, pentru integrarea în noi structuri sociale, de elită.

Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul comunicării din horoscopul general al Peştilor şi face, în această lună, trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte ce ajută nativii să construiască într-un mod pozitiv şi realist o serie de asocieri sau parteneriate care le vor oferi în viitor stabilitatea. Sunt protejaţi, ajutaţi astral, de aceea nu trebuie să le fie frică de schimbări, de demararea unor proiecte simple, bazate pe corectitudine şi onestitate. Să nu mai exagereze lucrurile, păstrându-şi optimismul şi entuziasmul, dând dovadă de altruism în toate colaborările sau contactele umane pe care le vor avea.
Planeta Saturn se află în tranzit prin zodia Balanţei care ocupă sectorul morţii, moştenirilor din horoscopul general al Peştilor şi păstrează opoziţia cu Luna Neagră, aspect generator de discuţii, evenimente neaşteptate în relaţia de cuplu, de afaceri sau în cele sociale. Planeta Saturn le cere răbdare, tenacitate, o analiză profundă a propriilor acţiuni şi decizii, pentru a nu o lua pe un drum greşit. Trebuie să facă schimbări importante în viaţa lor, dar nu prin lezarea personalităţii sau a intereselor persoanelor apropiate, care le-au fost alături până acum la bine şi la greu. Planeta Saturn va face trigon cu Neptun, ajutându-i pe nativi să acceseze mesajele subconştientului, punând astfel preţ pe
intuiţie în toate demersurile lor.
Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor şi cel al carierei din horoscopul general al Peştilor. în prima parte a lunii noiembrie, Soarele va face sextil cu Pluton, aspect care cere valorificarea şi punerea în practică a ideilor progresiste, a creativităţi sub toate formele, prin implicarea în interese de grup sau sociale. în partea a doua a lunii noiembrie, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord şi cuadratură cu Marte, determinându-i pe nativi să pună preţ pe exprimarea personalităţii, fără a leza persoane cu care intră în contact.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul carierei din horoscopul general al Peştilor iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze dorinţele şi idealurile legate de imagine, autoritate, sentimente.
Planeta Marte se află în mers direct prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul muncii şi cel al parteneriatelor din horoscopul general al Peştilor, afectând modul de gândire şi acţiune al nativilor, care se vor dovedi oscilanţi şi prea categorici, posesivi sau indiferenţi. Planeta Marte va face cuadraturi cu Nodurile Lunare şi trigon cu Luna Neagră, aspecte care cer nativilor să-şi folosească energia fizică într-un mod constructiv, evitând impulsivitatea, punând preţ pe strategie, analiză şi răbdare.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul veniturilor financiare din horoscopul general al Peştilor şi face în această lună trigoane cu Venus şi Marte, aspecte complicate care cer răbdare, tenacitate, renunţarea la posesivitate şi dorinţa exagerată de acumulare materială, renaştere în plan afectiv, spiritual şi profesional. Este momentul în care pot pune capăt la toate problemele cu care s-au confruntat în ultimul an, găsindu-şi drumul în carieră sau în plan social, dar şi în cel personal. Trebuie doar să se deschidă spre oamenii apropiaţi, să nu încerce să mai impresioneze, să devină mai naturali, acceptându-se pe ei şi pe ceilalţi.

Horoscop Urania Lunar-Pesti Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI