Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Veţi călători mult graţie Lunii Noi (eclipsei solare) de pe 3 noiembrie din Scorpion şi Lunii Pline de pe data de 17 din Taur. Fiind vorba de casele a treia şi a noua, perioada este ideală pentru o excursie sau pentru vizitarea familiei. Plecaţi după data de 11, când Mercur revine la mişcarea directă. De asemenea, veţi lua legătura cu multă lume de aproape şi de departe şi veţi avea de făcut o mulţime de comisioane.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Veţi fi în centrul scenei sociale şi o prezenţă apreciată după ce, pe data de 5, Venus va intra în Capricorn, casa a unsprezecea. întâlniţi-vă cu prietenii, faceţi planuri pentru o petrecere luna viitoare şi fiţi vigilent în stabilirea contactelor. Toate acestea pot fi destul de costisitoare, aşa că stabiliţi un buget pentru evenimentele sociale şi cadourile de sărbători. La sfârşitul lunii este posibilă o poveste de dragoste.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Ocaziile de afirmare profesională se înmulţesc datorită prezenţei lui Venus în Săgetător, casa a zecea, urmată de intrarea Soarelui pe 21 în aceeaşi zodie. Profitaţi din plin de aceste influenţe pentru a impresiona factorii de decizie şi a spori şansele unor câştiguri în decembrie. Vorbiţi însă cu tact. Marte aflându-se în Fecioară, casa a şaptea, a relaţiilor, puteţi spune uşor lucruri pe care le veţi regreta mai târziu.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Pe data de 1 noiembrie, Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn vor forma al doilea aspect fix de anul acesta. Probabil că-i veţi resimţi efectele spre sfârşitul lunii, când vi se va reaminti faptul că nu toţi prietenii se gândesc la binele dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 10, 11,12, 15, 20, 26, 30
Zile nefavorabile: 1, 5, 7, 9,13,19, 21, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI