Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Octombrie 2013

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: După data de 7 octombrie, când Venus intră în Săgetător, casa a zecea, statutul dumneavoastră social cunoaşte un salt. Deşi sunt posibile avantaje legate de carieră, această perioadă poate fi folosită mai bine atrăgând atenţia factorilor de decizie. Totuşi, fiţi prudent şi nu deveniţi prea prietenos cu un coleg sau cu un superior, deoarece rezultatul poate fi dezamăgitor. Pe 15 şi 16 căutaţi haine pentru serviciu la preţuri convenabile.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: După ce Marte intră pe 15 octombrie în Fecioară, casa a şaptea, cuplurile vor simţi fiorul pasiunii, dar sunt posibile şi câteva izbucniri nervoase. Domoliţi-vă nerăbdarea. Faceţi o pauză înainte de a vorbi. Pe la mijlocul lunii, cineva vă împărtăşeşte anumite păreri despre persoana dumneavoastră. Acceptaţi-le cu eleganţă, chiar dacă e nevoie de un efort pentru asta. Sunt şanse ca în acest fel să ajungeţi la o mai bună cunoaştere de sine.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Provocările financiare continuă odată cu Luna Nouă de pe 5 octombrie din Balanţă şi cu Luna Plină (eclipsa lunară) de pe data de 18 din Berbec. Problemele care vă atrag atenţia în apropierea datei de 5 ar putea fi rezolvate, fie în întregime, fie parţial, în preajma Lunii Pline. Este bine să păstraţi o atitudine chibzuită faţă de chestiunile băneşti, inclusiv investiţii, economii, cheltuieli şi împrumuturi. Dacă îi împrumutaţi bani unui prieten, e posibil să nu-i mai primiţi înapoi.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Dacă este posibil, luna aceasta evitaţi călătoriile. Mercur, care intră pe 21 în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a noua, poate provoca întârzieri sau pierderea bagajelor mai ales în jurul datelor de 8 şi 27. Veştile şi deciziile aşteptate pot întârzia sau vă pot surprinde, aici fiind cuprinse şi chestiunile juridice, şi cele legate de educaţie sau de rudele prin alianţă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 7, 12, 15, 16, 23, 25, 26
Zile nefavorabile: 4, 8,10,11,17,19, 24,27


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI