Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Septembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2013

Horoscop Lunar Pesti avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Planificaţi o excursie sau un weekend prelungit în timp ce Venus tranzitează Scorpionul, casa a noua, după 11 septembrie. Această influenţă va aduce şi dorinţa de cunoaştere, care poate fi satisfăcută urmând un curs, făcând cunoştinţă cu arta culinară a altor popoare sau participând (ori predând) la un seminar organizat de companie.

Horoscop Lunar Pesti  relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: O fostă relaţie romantică poate să-şi facă reapariţia în săptămânile care urmează după Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară, casa a şaptea. E posibil şi să întâlniţi pe cineva în timp ce călătoriţi în interes de serviciu ori personal. Dacă aveţi o relaţie stabilă, energia lunară poate consolida legăturile, îndemnând la o oficializare. Dar pe la mijlocul lunii vi se va aduce aminte că e nevoie de un compromis. Apreciaţi părerea celeilalte persoane, chiar dacă este foarte diferită de a dumneavoastră.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Munca va cunoaşte un ritm accelerat, deoarece Marte trece prin Leu, casa a şasea. Aşteptaţi-vă ca tensiunea să crească uneori, mai ales în apropierea datei de 9, la mijlocul şi la sfârşitul lunii. Planificaţi din timp. Altfel veţi spune, scrie sau face ceva ce veţi regreta ulterior. Urmaţi indicaţiile şefilor chiar dacă nu sunteţi de acord cu ele şi fiţi deschis la ideile altora. Apoi veţi învăţa cu siguranţă ceva.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: între 9 şi 28 septembrie, Mercur tranzitează Balanţa, casa a opta. Deşi această influenţă este benefică pentru planificarea financiară, e posibil să provoace dificultăţi similare cu cele din august, inclusiv cheltuieli neaşteptate. Evitaţi zilele de 14 şi de 15 dacă trebuie să discutaţi despre finanţele familiei sau să comunicaţi cu creditorii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 17, 18, 23
Zile nefavorabile: 2, 7,9, 13, 15, 16, 20, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti/ Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI