Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Previziuni astrale saptamana 14-30 martie

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013

Horoscop Urania Previziuni astrale saptamana 14-30 martie

Horoscop Urania Berbec
Energie debordantă. Optimism dublat uneori de exagerări: fie să munceşte în asalt, fie nu se vede bine direcţia iar nativii se pierd în prea multe activităţi având impresia că, doar pe baza energiei, a voinţei sau a entuziasmului totul se rezolvă repede şi bine. Se pot începe multe activităţi dar ele trebuie să fie urmărite cu atenţie şi consolidate. Detaliile sunt neglijate, subtilităţile abandonate. De aceea, mai târziu, ei vor înregistra întârzieri semnificative pentru că vor fi obligaţi să corecteze, să finiseze, să aducă ajustări ca o necesară revenire la luciditate. în Berbec, Venus le face pe femei băieţoase, îndrăzneţe, nonşalante şi puţin…prea directe. A doua parte a săptămânii începe să fie marcată de tensiunile şi blocajele pe care le aduce, la tot ‘ pasul, în viaţa publică şi/sau profesională, Pluton.
Horoscop Urania Taur
29 şi 30 martie nu sunt zile simple. Nativii se vor supăra din cauza unor lucrături”. Felul în ca se poartă unii îi împinge să ia în calcul foarte serios renunţarea la o cooperare, participarea mai degrabă benevolă sau modic plătită, la un proiect sau la o activitate ce necesită discreţie, supleţe şi răbdare. Se simt jigniţi, marginalizaţi sau sunt puşi efectiv în situaţii neplăcute, riscante. Estimează situaţia şi se văd luând castanele din foc în beneficiul şi pentru protecţia altora. Aceste reacţii, trăiri şi decizii nu le fac de loc plăcere şi le dau de-a dreptul spaime pentru viitorul apropiat. Luna Plină le provoacă dureri de cap la propriu şi la figurat. Stare nervoasă accentuată întreaga săptămână cu un punct maxim al intensităţii în zilele de 26,27,28 martie. Atenţie sporită acolo unde există afecţiuni instalate la nivel cerebral.
Horoscop Urania Gemeni
Chestiunile de sănătate se ivesc în preajma datei de 28 martie seara şi durează, în linii generale, până pe 31 martie, noaptea. Se manifestă prin stress, psihism încărcat, rumegarea ideilor neplăcute şi rememorarea situaţiilor complicate. Sporeşte anxietatea, aprofundează spaima de consecinţe. Viciază dreapta judecată, limpezimea gândirii şi logica clară. Stările sufleteşti se amestecă cu remuşcări, regrete, jenă, revoltă, dorinţa de răfuială. Un tablou mai degrabă psihic decât unul clinic. Nu trupul e bolnav, ci sufletul. E nevoie de dezintoxicare afectivă. începeţi, de exemplu, cu uitarea. Prietenii dau năvală în viaţa Gemenilor, îi ademenesc la chefuri, le strică programul de lucru, orele de somn şi recuperarea, ceea ce duce la epuizare fizică. Nu toate relaţiile sociale care se stabilesc acum se şi stabilizează. Multe sunt dulci inutilităţi de moment.

Horoscop Urania Rac
Săptămâna este dură. Solicitarea majoră este legată de rol social, de
răspundere, de asumarea unor funcţii, responsabilităţi sau pericole ce trebuie administrate cu înţelepciune. Luna Plină le aduce pe casa a X-a posibilitatea să asiste la răsturnarea situaţiei personale sau la conflicte majore ce izbucnesc în jurul numelui, renumelui, notorietăţii, succesului. Toate sunt puse în discuţie, toate trebuie apărate. Tensionate, dificile sau de nesuportat, sunt toate relaţiile cu oficialii de rang mai mic care pun beţe în roate la multe demersuri care privesc acte, documente, contracte, înscrisuri. De la această ostilitate sau rea-voinţă ori rea-credinţă se poate ajunge repede la conflict deschis, la ameninţări şi duşmănii (aparent) disproporţionate. Zilele de 29 şi 30 martie bune pentru suflet, inimă, religie, muzică, artă, solitudine creatoare.
Horoscop Urania Leu
Semn zodiacal avantajat de carburantul astral ce mobilizează casa a IX-a. Cei tineri, bărbaţii în general, firile hotărâte sunt avantajate pentru că se pot angaja repede în tot felul de proiecte ce presupun: luptă deschisă pentru afirmarea unor idei sau proiecte, bătălie pe o chestiune de principiu (cu o dominantă publică sau justiţiară), efort de afirmare personală, dorinţă de a arde etapele într-o devenire profesională. Sunt avantajaţi, toţi cei care desfăşoară meserii ce presupun acţiune, mişcare, dinamism şi tărie de caracter. Dezamăgiţi, unii nativi îşi propun să plece din ţară dar, felul în care se grăbesc să pună în aplicare această soluţie, ilustrează zicala “şi-a luat lumea în cap”. Zilele de 29/30 martie aduc supărări, amărăciuni sau furie mocnită cu privire la tot ce ţine de familie, casă, patrimoniu, gospodărie, trecut.
Horoscop Urania Fecioară
Luna Plină le poate crea unora griji financiare. Dar nu în sensul necazurilor ci al tracasărilor, al drumurilor şi al discuţiilor pe ton ridicat cu reprezentanţii unor instituţii care ori sunt incompetenţi ori au un stil de muncă exasperant pentru ocupatul nativ. 0 atenţie specială la cap, zonă anatomică afectată în acest răstimp, unde se pot produce accidente soldate cu lovituri, tăieturi, sângerări, vânătăi, cucuie însoţite de febră, tensiune, inflamaţii, abcese, infecţii cu evoluţie rapidă. Pe o altă direcţie, nu sunt exluse, accidentele rutiere sau conflictele însoţite de violenţă fizică, soldate cu fracturi, răni, traumatisme, plăgi (inclusiv cele provocate de arme de foc, arme albe, cuţite, săbii, topoare, furci, ace de seringă) adică tot ceea ce este patronat de elementul Foc şi de fier. Intervenţiile chirurgicale se justifică numai în caz de urgenţă. Risc de malpraxis.
Horoscop Urania Balanta
Este Luna Plină a Balanţelor din acest an.
Ea pune în discuţie, în modul cel mai drastic, casa parteneriatului: relaţiile între soţi, statutul marital, divorţuri, părăsiri, partaje, conflicte dure între asociaţi, despărţiri de un colectiv sau de colaboratori, stârnirea duşmanilor, provocarea persoanelor care se află pe poziţii oficiale; mai favorizează apariţia unor animozităţi ce au ca motivaţie un contract şi nişte clauze, duşmănii născute doar din această furtună astrală. Riscuri importante legate de evoluţia unui proces, a unei audieri, răsturnări de situaţie: nu vă certaţi cu martorii sau avocatul chiar dacă nu aveţi termen într-un proces în această săptămână. Iniţiativele prea radicale nu vor fi bine primite. Unora, în zilele de 29/30 martie, le trec prin minte idei şi soluţii nu tocmai ortodoxe în a rezolva o chestiune bănească.

Horoscop Urania Scorpion
Desfăşurare spectaculoasă de evenimente la locul de muncă. Surpize, modificări care schimbă natura muncii. Luna Plină le poate aduce unora numirea (fie şi pentru o perioadă de probă) într-o funcţie pentru care s-a făcut multă gălăgie, interesele sau măcar ambiţiile fiind mari. Tocmai de aceea, numirea unui Scorpion şochează pentru că persoana sa nu era luată în calcul, din cauza vârstei înaintate ori, invers, prin statutul de ’’boboc”. Asumarea riscurilor este făcută în deplină cunoştinţă de cauză, pentru că, aceste persoane nu urmăresc succesul ci vor să-şi dovedească lor înseşi ceva, ori vor să-şi ia revanşa faţă de colegi, public, şefi, patroni, familie, duşmani. 29/30 zile sunt dedicate copiilor, iubitei, aventurilor, plăcerilor secrete. Unii pun la cale o lovitură financiară. Nu o afacere ci o manieră de a câştiga bani, numai ei stiu cum.
Horoscop Urania Sagetator
Poate profita de energia uriaşă care ţâşneşte din semnul Berbecului care locuieşte casa a V-a.
Şanse mari la speculaţii financiare. Nu este vorba de bani munciţi ci de tot felul de învârteli”, unele chiar spectaculoase. Nativii vor să petreacă, să se distreze. Zilele de 29 şi 30 martie aduc o stare de stinghereală interioară. Ceva îi deranjează şi îi nemulţumeşte. Ar trebui să fie vorba de duşmani, rivali, competitori care nu stau degeaba: bârfesc, vehiculează informaţii inexacte, exagerează, creează o atmosferă negativă, greu de risipit. Discuţii în contradictoriu, acolo unde este cazul, între părinţii nativului şi soţul sau soţia acestuia. Relaţia socru/soacră- noră/ ginere complicată. Cei în vârstă au reacţii sau motivaţii emoţionale, cei tineri au un sâmbure de dreptate de partea lor. Se impune diplomaţie. Excelentă perioada pentru sportivii din toate disciplinele.
Horoscop Urania Capricorn
29/30 martie răstimp periculos: prieteni care trădează, care se aliază cu duşmanul şi subminează orice condiţie morală, materială, socială, publică sau personală a nativului. Pe acest sector, e vremea plăţilor kharmice. încercări inutile de împăcare cu oameni periculoşi sau ostili care pornesc din naivitate, necunoaştere, exaltare. Gesturi de omenie şi cumsecădenie făcute pentru a atenua ostilitatea unor persoane cu rang social, cu putere sau importante prin vârstă şi context. Riscul de a cădea într-o capcană sau în ridicol. Familia nu reprezintă un suport, dimpotrivă, complică sau agravează situaţia. Atenţie la eventualele avarii provocate de foc ce pot apărea în gospodărie. Faza de Lună Plină le aduce acestor nativi nevoia imperioasă de echilibrare profesională prin gesturi, fapte, decizii dar, există şi reversul: unii oscilează, n-au voinţă, n-au motivaţie.
Horoscop Urania Vărsător
Buni comunicatori, cei care s-au născut în Vărsător pot spune lucruri interesante, într-un stil alert, tineresc, neconvenţional. Informaţia este menită să ia prin surprindere şi să facă valuri. Este un tip de spectacol care le place pentru că, prin vâlva creată, ei ştiu să atragă privirile asupra lor, să cheme succesul prin publicitate. Alteori, nu e doar o chestiune de formă, de ambalaj”, ci este şi o chestiune de conţinut: afirmaţiile curajoase, implicările verbale, disputele publice cu privire la chestiuni importante lasă impresia unui personaj încărcat de autoritate şi ghidat de înalte valori morale. în cazul examenelor, verificărilor şi concursurilor, acest stil haiducesc este contraproductiv: enervează, jigneşte sau irită profesorii, juriul şi pe examinatori. E de evitat orice ieşire temperamentală în mediul universitar, academic sau ştiinţific, oricâtă dreptate ar avea nativul din Vărsător.
Horoscop Urania Peşti
Au scăpat de povara uriaşei conjuncţii ce le-a alimentat, timp de aproape două luni, dorinţa ascunsă de schimbare, de afirmare sau, măcar, de rupere de trecut. Acum este momentul hărniciei: trebuie să treacă la treabă, încet şi cu metodă, cu răbdare şi disciplină, ei vor valorifica tot ceea s-a sădit în acest context astral de excepţie. Doar pentru unii, Luna Plină din 27 martie, pune în discuţie o chestiune financiară care îi poate obosi sau plictisi pentru că le dă o preocupare în plus. în schimb, ei pot câştiga bani, se pot angaja în tot felul de activităţi retribuibile. Răstimpul 29/30 martie este profitabil: le rafinează gândurile şi le permite nuanţarea unor detalii într-un proiect de care nu erau în stare în alte dăţi. în aceste două zile, capacităţile lor extrasenzoriale sunt uriaşe. Mesaj astral esenţial, cu privire la familie şi cămin, greu de acceptat.Peşti

Urania va doreste “Drum drept si Lumina”

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI