Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Primavara vine la ora 13 si 2 minute

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Primăvara vine la ora 13 si 2 minute.

Săptămâna cuprinsă între 17 şi 23 martie este marcată de un eveniment astronomic cu rezonanţe astrologice: echinocţiul de primăvară care va avea loc în ziua de 20 martie la ora 13:20, ora locală a României.
Cu aceasta se intră în zodia Berbecului şi, implicit, se începe un nou circuit astrologie. Momentul trecerii dinspre zodia Peştilor în cea a Berbecului echivalează cu un revelion astral. După criteriile astronomiei începe primăvara şi, de aici, un lanţ întreg de consecinţe în plan astrologie şi fireşte în plan uman.
Ne vom simţi, cu toţii, mai bine, mai plini de energie, cu mai mult chef de viaţă, deşi poate că pentru unii nu s – au petrecut acele schimbări care să justifice această bruscă detensionare interioară nu au scăpat de necazuri iar realitatea înconjurătoare nu e cu nimic ameliorată.
Asta e primăvara: o stare de spirit vor zice unii. O baie de energie cosmică care ne umple bateriile vor replica alţii. Cu toţii au dreptate

Primăvara e inconfundabilă; o resimt ca învigorare sau însănătoşire cu toţii indiferent de vârstă, de stare socială. Toţi sunt fericiţi. Asta pe emisfera nordică. Dincolo, în Sud, oamenii se înfrigurează şi se pregătesc de toamnă cu gândul la iarnă. Ce fel de adevăr ştiinţific mai e şi ăsta, cu un grad atât de mare de variabilitate: se verifică doar pentru jumătate de glob?1 E un adevăr astronomic.
în schimb, adevărul astrologie e valabil pentru ambele emisfere ale pământului. Cu mici diferenţe orare, cu toţii vom trăi sub impactul zodiei Berbec din momentul în care Soarele va intra pe 20 martie, în dreptul constelaţiei, denumită ştiinţific, Aries. De aici, o primă concluzie: povestea cu veselia şi fericirea (mai mult sau mai puţin motivată) ţine de astronomie nu de astrologie.
Trezirea ia viaţă
Perioada analizată începe cu (încă) cinci planete în zodia Peşti (Soare,
Mercur, Neptun, Kiron şi Venus) care continuă să valorifice vibraţia semnului de apă: emoţii intense, sentimente profunde, preocupări care abat atenţia de la lumea concretă. Pragmatismul, spiritul terre – a – terre este înlocuit temporar cu efuziuni lirice, diversiuni artistice, evadări în spiritualitate, cufundare în religie. Se consumă ultimele consecinţe ale acestor săptămâni în care semnul mistic al Peştilor a fost precumpănitor, în numai două zile însă, totul se schimbă. Oamenii de pe toate meridianele şi paralelele se vor confrunta cu trei şi mai târziu patru planete (Soare, Marte, Venus, Uranus) în acest semn de Foc, masculin, diurn, pozitiv. Săptămâna se încheie cu tendinţe pronunţate pentru nativii din toate zodiile de a fi activi, lucizi, implicaţi în activităţile concrete. Se lasă deoparte blândeţea şi moliciunea vechilor impulsuri pentru eficienţa muncii, mişcării, deplasării sau chiar luptei.

<

Un carre de Foc
Impactul acestui carre de Foc este mare pentru că Marte (în domiciliu) se asociază cu Uranus. în ziua de 22 martie cele două planete se vor întâlni într – o conjuncţie la 8 grade Berbec provocând şoc, surprize, conflicte violente (cel puţin ca predispoziţie astrală) punându-şi amprenta pentru fiecare persoană în parte, în funcţie de harta astrala pe care o are la data naşterii. Ştiută sau neştiută de către un nativ, această amprentă astrală îi face pe unii hiperactivi, pe alţi doar agitaţi, pe unii hărnicuţi iar pe alţii să cadă din picioare de efort şi epuizare. Unii îşi vor expune o dorinţă sau îşi vor exprima punctul de vedere logic şi justificat, alţii (mai nesăbuiţi) vor declanşa războaie personale şi cruciade. Curajul se amestecă uneori cu exagerarea şi ridicolul, eficienţa cu verva sterilă, succesul cu demersul ratat. Riscul asumat cu accidentul necontrolat.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI