Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii 21-27 martie

Postat de Urania Horoscop On 21 - March - 2013

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii
21-27 martie

I Culcuş lunar (Almach)
de la O: la 12° 51’26” Berbec; masculin
“bol al autorităţii şi fascinaţiei personale. Popularitate.
Anticii atribuiau acestui culcuş influenţe favorabile asupra comerţului, vieţii tumultuoase, activităţilor care presupun, mişcare, deplasare. dinamism. Conferă popularitate. în unele cazuri dă nativilor imaginaţie înflăcărată şi capacitate de a rezista în luptă. In acest răstimp se pot naşte conflicte interioare la nivelul conştiinţei sau sentimentelor.
Arabii văd în acest traseu influenţe bune pentru a începe o călătorie, o afacere, pentru acţiunile importante în derulare.
într-o direcţie negativă, acest traseu lunar poate să provoace despărţiri, crize afective, certuri.
Culcuş lunar (Albotaim)
de la 12° 5r 27” la 25°42’ 52” Berbec; feminin
Noroc schimbător. Soarta schimbătoare.
Z: indicată pentru fabricarea talismanelor care provoacă daune clădirilor, ruperea legăturilor de căsătorie sau prietenie. Curaj, dar şi imprudenţă. Se pot învinge bolile. Multă putere de muncă. Kabbaliştii consideră această zi favorabilă pentru descoperirea unor tezaure sau averi ascunse, dar şi de a acţiona în toate privinţele cu înţelepciune. Ezoteriştii moderni o consideră bună pentru toate practicile ezoterice.
Culcuş lunar (Ascorja)
de la 25°42’ 53” Berbec la 8° 34’ 18” Taur; masculin
Probleme în viaţa personală.
Favorabil stării de sănătate, învăţăturii, studiului alchimic. Independenţă în gândire, simţ practic accentuat. Zi bună pentru împăcare. în această zi bărbaţii sunt mai sensibili (şi, deci, mai vulnerabili) la farmecele feminine.
21 martie Pozitive:
Oportunităţi cu privire la descoperirea unor capacităţi personale de a face faţă provocărilor. Descoperirea unui talent. Lămurire de sine. Bucuria împlinirii unui vis.
Critice:
Excese. Dorinţa de a-şi impune propria voinţă sau opinie. întâlniri care tulbură.
Negative:
Mesaje enervante sau veşti îngrijorătoare. Reacţii mai puţin controlate.
22 martie Pozitive:
Bună capacitate de exprimare a emoţiilor şi sentimentelor. Manifestarea afecţiunii faţă de cei dragi. Idei revoluţionare. Decizii importante. Voinţă de fier. Activităţi cu caracter de urgenţă. Rezolvarea unor probleme tehnice, inginereşti sau de strategie. Dorinţa de a progresa sau de a concretiza nişte planuri care trenează de mult timp. Armonie interioară.
23 martie Pozitive:
Individualism accentuat. Idei şi soluţii noi. Curaj şi/sau bravură. încredere în propriile forţe. Spontaneitate. Comportament sincer. Mare dorinţă de a acţiona liber, nestingherit, independent.
Critice:
Obsesia unor relaţii ce trebuie cultivate, menajate, menţinute cu orice chip chiar dacă (sau tocmai pentru că) apar tensiuni şi conflicte minore între persoanele care au scopuri şi activităţi comune. Iritare.
Mici (mari?!) crize de orgoliu.
Negative:
Oboseală pe fondul epuizării sau lipsei de măsură în activităţile profesionale care pot acutiza suferinţe mai vechi.
24 martie Critice:
Nevoia imperioasă de a depăşi nişte obstacole ceea ce impune concesii, schimbarea atitudinii faţă de respectiva cauză ori faţă de colegi şi parteneri sau chiar faţă de cei dragi care nu dau dovadă de indulgenţă şi înţelegere ceea ce poate provoca deziluzii şi sentimente negative ce trebuie reprimate. Reacţii ostile. Reacţii disproporţionate. Jenă faţă de propriile ieşiri necontrolate.
Negative:
Forţarea notei într-o serie de situaţii care impun discreţie sau diplomaţie. Obligativitatea de a ceda în cooperarea cu persoane care nemulţumesc sau dezamăgesc.
25 martie Critice:
Nesiguranţă cu privire la viitor. Vise spulberate. Mesaje greu de descifrat. Eroare de înţelegere. Efort de a se menţine pe linia logicii şi a raţiunii. Efortul de a face faţă unor situaţii delicate, mai ales publice sau care implică persoane străine. Tensiuni care pun răbdarea la încercare.
Negative: Reacţii impulsive.
26 martie Pozitive:
Comportament adecvat care conduce la succes. Spirit întreprinzător. înclinaţii spre activităţi sportive sau care presupun o formă fizică bună. Vibraţia zilei este favorabilă sportivilor. Antrenamente. Mobilizare interioară pentru a obţine un rezultat bun în toate activităţile ce presupun efort (mai ales fizic) şi rezistenţă la stres. Preocupări personale.
Critice: Tendinţe moralizatoare, abordarea unor chestiuni de familie sau activităţi sociale cu o doză de exces care poate crea din afară impresia că respectiva persoană se angajează într-o adevărată bătălie. Riscul de a cădea în ridicol.
Negative:Unele persoane se pierd cu firea în faţa tumultului vieţii de fiecare zi.
27 martie Pozitive:
Puterea de a ţine evenimentele sub control. Elaborarea unor planuri şi-strategii de abordare (a unei situaţii, a unor persoane dificile sau importantei Intervenţia benefică, surprinzătoare sau chiar spectaculoasă a unui medic, profesor sau specialist care readuce persoana pe linia de plutire, redându-i calmul şi speranţa.
Critice:Tendinţe dominatoare. Obsesii şi manii. Refulări (mai ales sexuale). Proceduri medicale. Fluxuri ale emoţiilor şi instinctelor care întunecă echilibrul interior şi exterior. Freamăt interior nemotivat. Stare pronunţată de nervozitate (pentru femei). Iritare, insomnie. A nu se lua calmante.
Negative:Amintiri neplăcute cu privire la situaţii penibile ori dureroase care erau bine ascunse într-un cotlon al sufletului şi care acum ţâşnesc cu putere destabilizând nativul. Chin interior care necesită apelul la un tămăduitor sufletesc (preot, psiholog, psihiatru).

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI