Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Profilul zodiilor 28 martie – 3 aprilie

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2013

Profilul fiecărei zile pentru cele 12 zodii
28 martie- 3 aprilie
28 martie Pozitive

Manifestări de prietenie, afecţiune sau chiar dragoste care fac plăcere sau încântă ori dau siguranţă într-o relaţie. Atracţie fizică. Motivaţii sentimentale, vise, situaţii idilice, tendinţe în comportament sau dialog care vădesc dorinţa de a intra în armonie cu o persoană dragă. Preocupări culturale, artistice. Interes pentru divertisment Critice
Dezinformare, carenţe de informare sau înţelegere deformată a unor ştiri care parvin nativului. Dorinţa de a fi sau a rămâne singur/ă. Veşti care tulbură sau provoacă nelinişte. Efort de înţelegere sau de judecată corectă.
<

29 martie Pozitive
Interes pentru progres sau înnoire în viaţă şi activitate. Dorinţa de a învăţa, de a fi la zi într-un domeniu profesional. Mental bun pentru activităţile ce ţin de ştiinţă, inginerie, discipline reale, concrete. Asumarea unor iniţiative sau soluţii practice ce conţin o doză de risc, de experiment, de inedit. Percepţii subtile. Intuiţie. Viziune precisă. Creativitate. Disponibilitate pentru a învăţa mult, repede sau corect. Entuziasm şi implicare. Dorinţa de a depăşi nişte limite de cunoaştere sau de acţiune. Rupere de trecut, eliberare de rutină, de tradiţie. Atitudine degajată, sinceră, amabilă faţă de cei din jur. Resurse în a fi convingător sau a oferi celor din jur certitudine.
30 martie Pozitive
Nevoia resimţită acut de a se face nişte schimbări în plan personal ceea ce presupune şi renunţarea la nişte obiceiuri percepute ca nejustificate sau depăşite de vreme. Interes pentru a se atinge un vis, o speranţă, un scop pentru care trebuie făcute o serie de sacrificii: renunţarea la confort, calm, linişte, siestă, tabieturi, mici plăceri. Spirit participativ. Entuziasm. Satisfacţie. Progres. Transformare.
Critice
Nevoia adaptării la nou, acceptarea evenimentelor neaşteptate, valorificarea surprizelor destinului.
31 martie Critice
Agitaţie. Muncă multă, în asalt. Efort prelungit. Individualism
pronunţat în multe gesturi, ieşiri verbale sau tendinţe de acţiune. Negative
Crize de gelozie. Tendinţa de a deveni posesiv sau de a-şi apăra persoana, averea, statutul cu înverşunare. Exagerări, aventurism, lipsă de obiectivitate în chestiunile personale.

1 aprilie Pozitive
Armonie interioară. Echilibru între suflet şi trup. Curaj, bravură, hotărâre, reacţii rapide, decizii inspirate. Ego hipertrofiat, dorinţă de afirmare, de mărire.
Critice
Chef de a se deda bucuriilor trupului.
Negative
Mici vanităţi, opinii afirmate cu insistenţă, exces de energie care se manifestă sub forma unei atitudini exagerate (egoism, izolare, gusturi bizare).
2 aprilie Pozitive
Efort de cooperare. Obligaţia de a onora sau face faţă unor întâlniri cu scop precis.
Critice
încercare de a ţine emoţiile sub control. Enervări. Prea multe idei, prea multe soluţii şi o mare nehotărâre. Dorinţa oricărui nativ de a nu i se îngrădi libertatea de gândire şi exprimare.
Negative
Frustrări. Disconfort. Blocaj. Depresie. Rău interior. Nemulţumiri difuze.
3 aprilie Pozitive
Toleranţă. Controlul impulsurilor. Atitudine conservatoare. Rezistenţă la presiuni sociale. Confidenţialitate. încredere în propriile forţe. Efort de a clarifica ideile cu care trebuie să opereze într-un proiect sau decizie. Posibilitatea refacerii unei legături afective care s-a stricat cu un timp înainte; împăcarea funcţionează ca un balsam sufletesc.
Critice
Mesaje incerte. Interes excesiv pentru relaţiile de prietenie.
Negative
Ambalări exagerate în legătură cu o chestiune publică, socială sau profesională. Exces de filosofare. Moment important pentru unele persoane într-o problemă de sănătate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI