Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Profiul astrologic al saptamanii prezentat de URANIA

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Previziuni astrale pentreu saptamana 17-23 martie 2013
(emisiunea se va actualiza incepand cu ora 16:00-aceasta este varianta scurta)

Berbec
Perioadă favorabilă după 20/22 martie prin forma fizică bună
pe care o aduce intrarea Soarelui în semnul lor zodiacal. Energie, hărnicie, eficienţă, determinare personală, motivaţie socială. Implicare directă în evenimente cu grad de risc. Pot fi luaţi prin surprindere de situaţii ciudate, de întorsătura neaşteptată a evenimentelor. Pot trăi evenimente care “îi iau pe sus”. Schimbări bruşte de statut personal, profesional sau de imagine (risc crescut între 20 – 21 martie).
Taur
Psihic încărcat de idei, analize, amintiri, situaţii jenante, umilitoare, periculoase sau complicate pe care le-au trăit sau care se declanşează tocmai acum (risc între 20 – 21 martie). Probleme de sănătate pe fondul unor boli karmice sau pe lanţ genetic. Atenţie majoră la medicaţie. A nu se lăsa organismul neprotejat prin tratamentul curent. Nu se micşorează doza, nu se schimbă medicaţia!*A se evita certurile şi tensiunea nervoasă. Reacţii necontrolate de mânie pe fondul unor crize de orgoliu sau vanitate.
Gemeni
Capacitate de a observa atent şi corect
ceea ce se petrece în mediul socio – profesional în beneficiul unor decizii ulterioare. Proiecte (mai mult la stadiul de vis, năzuinţă, aspiraţie). Nevoia unei activităţi plăcute, de compensare a rutinei zilnice. Casa prietenilor devine conflictuală, riscantă şi aducătoare de certuri, despărţiri sau divergenţe pe termen lung. Pe 23 martie, şansă de a fi ajutat în chip inexplicabil sau într-o manieră inedită de un oficial, de un om cu haină militară (executant, nu cu funcţie de conducere).

Rac
Zile triste, tensionate pe 20 şi 21 martie.
Fire morocănoasă. Solicitări numeroase, majore, complicate în plan public, social. Dispută sau luptă dusă pentru apărarea imaginii, a funcţiei. Combativitate sau desfăşurare într-un context public a problemelor profesionale. Efort pentru a obţine un succes, un premiu, o desemnare. Luptă interioară între conştiinţă şi datorie. Amărăciune sau dezamăgire afectivă. “Răciri”, îndepărtări, înstrăinări care pregătesc, discret, o despărţire sau o ruptură în plan afectiv. Relaţia poate fi recuperată în vară.
Mari virtuţi ideologice, implicare într – o luptă cu conotaţii
Leu
justiţiare, cu miză politică. Schimbări spectaculoase de crez şi convingere sau de angajare mai ales pe fondul aflării adevărului, a unei discuţii revelatoare, a unor fapte care dezvăluie mobilul ascuns al unor persoane care l-au atras pe nativ într-o serie de proiecte de care se desparte acum fără niciun regret. Chestiuni principiale, atitudine demnă sau o reacţie orgolioasă (posibil pe 23 sau 24 martie). Paşi rapizi în elaborarea unei strategii de afirmare, de obţinere a unui statut de excepţie (cu sau fără condiţia plecării din ţară, dar cu condiţia învăţării rapide).
Fecioara
Limpezirea relaţiilor parteneriale; se lasă liniştea în cuplu. Atitudine înţeleaptă, tolerantă faţă de
partenerii de afaceri sau faţă de colaboratorii apropiaţi într-un proiect. Se înmulţesc chestiunile financiare. Acută nevoie de a face plăţi, de a onora contracte. Uneori, discuţii aprinse, ameninţări, reclamaţii, adresate celor care le datorează bani sau care nu au fost corecţi cu nativii din Fecioară. Pot deveni periculoşi prin forţa cu care se luptă. Dispute, certuri violente cu rudele pe bunuri, moşteniri, taxe, administrarea bunurilor, valorificarea unui patrimoniu.
Balanta
Casa parteneriatului (inclusiv a căsătoriei), a proceselor (inclusiv a divorţului), a duşmanilor este suprasolicitată după 20 martie. Se anunţă pentru aproximativ patru săptămâni, conflicte pe toate planurile, de mai mică sau mai mare intensitate în funcţie de harta personală şi restul tranzitelor. Risc de a fi acuzat sau somat. Evenimentele legate de casa a Vll-a se succed rapid, într-o manieră neconvenţională, cu stringenţe, abuzuri sau soluţii “extravagante” luate sub presiunea evenimentelor. Nota generală este de ceartă, revoltă, rupere a contractelor, înţelegerilor, colaborării.

Scorpion
Munca, colegii, şefii, subalternii devin o problemă în sine. Relaţii compromise prin discordie, atacuri la persoană, învinuiri (reciproce). Schimbări din funcţie neaşteptate, numiri în posturi care îl iau pe nativ prin surprindere. Conflicte deschise care nu se termină neapărat cu demisia pentru că factorul conflictual mai are nevoie din punct de vedere astrologie de un timp să se desfăşoare: pe termen scurt o lună, pe termen lung, până la rezolvarea definitivă, un an. Schimbări dramatice la locul de muncă care vin ”ca un trăznet” şi care sunt provocate de evoluţia generală economică sau politică.
Săgetător
Nativii vor găsi timp pentru a se relaxa, a se bucura de tot ce e plăcut trupului sau sufletului: muzică, mâncare, vin, dans, veselie, aventură, călătorii, sport, sexualitate. Se cufundă în aceste plăceri cu intensitate, până la uitarea de sine. Activităţile care trebuie să producă bani, angajamentele care trebuie onorate sunt făcute împotriva voinţei, fără tragere de inimă, fără zel şi fără mare spor. Mai afectaţi sunt bărbaţii care acceptă toate provocările plăcute şi le amână sau le ignoră pe cele legate de rutină. Bun moment pentru creativitate, joc actoricesc, înregistrări vocale (teatrale sau muzicale) sau expresivitate corporală (coregrafie).
Capricorn
Complicaţii familiale. Chestiuni de autoritate. Conflicte privind stilul de viaţă ce stârneşte reacţii violente. Chemare la ordine, încercarea de a exercita un control asupra nativului din partea unuia sau mai multor membri din familie. Nemulţumiri domestice, accidente casnice, avarii în gospodărie. Degradarea raporturilor chiriaş/proprietar (dacă e cazul). Relaţii complicate, viciate de interes personal, exprimate cu (oarecare) cinism sau sfidare de către persoane autoritare sub pretextul funcţiei sau vârstei care nu-i convin nativului. încercare eşuată de a scăpa de sub controlul acestora.
Vărsător
Şansa de a învăţa lucruri noi ori de a căpăta experienţă.
Călătorii surpriză de scurtă durată. Posibilitatea de a câştiga un concurs, de a se prezenta bine în faţa unei comisii pe fondul unei schimbări de ultim moment a termenului de susţinere, a condiţiilor de participare sau chiar a locului de desfăşurare. Combativitate (uneori excesivă) în relaţiile cu vecinii, fraţii, cunoştinţele de dată recentă. Ambalare inutilă în discuţii care se termină cu pariuri stupide, divergenţe, ton ridicat. în preajma datei de 23 martie risc de a fi implicat într-un incident violent sau într-o altercaţie care degenerează în mod stupid şi periculos.
Pesti
Mare liniştire interioară după furtuna evenimentelor care au ocupat timp de mai multe săptămâni zodia Peştilor şi, implicit, casa a personalităţii dar şi a corpului fizic a acestor nativi. Sentiment de eliberare de o mare povară, de un risc (amplificat până nu demult imaginar). Mercur devine un aliat preţios după 17 martie când revine la mersul direct şi nu le mai “încurcă” mintea şi ideile. Posibilitatea de a lua deciziile corecte şi rapide cu calm, răbdare şi subtilitate. Gândire profundă, inspirată, în beneficiu personal. Chestiuni băneşti care privesc locul de muncă. între 17 şi 19 martie perioadă bună pentru decizii care privesc un proiect drag, elaborat în taină.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI