Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Rac 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Felul în care vor decurge evenimentele în zilele de 28 februarie și 1 martie depinde foarte mult de harta fiecărui nativ și de probleme majore care îl înconjoară sau nu.
Combinația astrală este complicată și, celor cu putere sau notorietate, ea le poate aduce controverse, dispute mai ales în legătură cu exercitarea funcției, prerogativelor puterii, a legitimității unor demersuri sau asupra felului în care gândesc și acționează atunci când este vorba de aspecte oficiale, publice.
Conotația deși este dinamică tinde, pentru ei, să capete aspectele unei dispute ce poate evolua spre aceea ce cu un termen folosit în prezent abuziv, se cheamă „scandal”, deși, culmea acum termenul s-ar putea să

fie chiar îndreptățit. Evoluții ciudate ale unor situații ce păreau să fie ținute sub control. Lovituri stranii ale sorții sau ipostaze de la care nativul nu se poate eschiva. Dialoguri și consfătuiri pe teme bănești, financiare sau patrimoniale, după cum e cazul, în viața fiecăruia.
Luna Plină din ziua de 5 martie nu este pentru ei un bun prilej să se exprime public și nici să inițieze o serie de discuții în particular. Orice ar face, tot nu va fi bine: ori spun ce nu trebuie, ori nu se exprimă cum trebuie, ori răstălmăcesc totul, își pierd obiectivitatea etc. În preajma zilei de 5 martie, cu o marjă de toleranță de o zi în minus sau în plus, sunt de evitat călătoriile, drumurile. Neatenția, dar mai ales chestiunile tehnice, pot complica o deplasare simplă, chiar și prin oraș. Zilele de 5 și 6 martie pot activa conflicte, rivalități sau mari diferențe de opinii și interese care pot proveni sau pot ținti funcția, un contract, un proces, căsătoria, un partaj, o afacere cu lezarea și limitarea puterii de acțiune.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI