Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2013

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna decembrie va fi influenţată de un aspect favorabil format de Jupiter din Rac şi Saturn din Scorpion, casa a cincea. Aveţi ocazia de a petrece momente plăcute alături de copii şi de a vă pune la contribuţie capacitatea de creaţie. Combinaţi-le şi decoraţi casa pentru sărbători, luând în considerare şi o reuniune cu prietenii. De asemenea, puteţi utiliza acest aspect astral creativ şi practic pentru a vă maximiza bugetul: confecţionaţi coşuri pentru cadouri, pregătiţi fursecuri şi alte asemenea atenţii pentru prieteni şi colegii de serviciu.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, planeta supremă a relaţiilor, va intra pe 22 decembrie în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a şaptea, mărind probabilitatea apariţiei unor neînţelegeri cu cineva apropiat, dar şi cu colegii de serviciu în timpul unor discuţii profesionale. Amânaţi deciziile importante legate de relaţii (sau de nuntă/logodnă) până când, pe 1 februarie, Venus va reveni la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: La serviciu, veţi avea un program aglomerat din cauza Lunii Noi de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a şasea, şi a prezenţei lui Mercur, între 5 şi 23, în acelaşi semn zodiacal. Aveţi marea ocazie de a străluci, şi o puteţi face cu uşurinţă. Verificaţi detaliile mai ales în zilele din apropierea datei de 6, când e posibil să vă scape un factor important sau chiar să uitaţi de o şedinţă.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luaţi-vă precauţii suplimentare pentru a evita accidentele domestice după ce Marte va intra pe 7 decembrie în Balanţă, casa a patra. Fiţi extrem de atent în bucătărie şi atunci când mânuiţi orice fel de aparat electric, în special la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 5, 9, 13, 14,19, 23, 28
Zile nefavorabile: 2, 3,4,10,15,18,25,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI