Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Rac Ea/El
Planeta guvernatoare: Luna

Rac – Ea va învăţa să se accepte în totalitate, aşa cum este, cu toate calităţile şi lipsurile pe care le are

Rac Ea/EL 2012

Anul acesta vor reuşi să obţină succese numai reprezentantele hotărâte şi sigure pe ele ale zodiei Racului. Trebuie să învăţaţi să reacţionaţi altfel la probleme. Ar fi bine să

înţelegeţi că orice Anul acesta vor reuşi să obţină succese numai reprezentantele hotărâte şi sigure pe ele ale zodiei Racului. Trebuie să învăţaţi să reacţionaţi altfel la probleme. Ar fi bine să înţelegeţi că orice nereuşită este de fapt o experienţă care vă permite ca data viitoare să nu mai faceţi aceleaşi greşeli. Primăvara trebuie să fiţi comunicativă, pentru a stabili contacte noi şi utile. în cele din urmă, cineva dintre cunoştinţe vă va ajuta să vă îndepliniţi visul. Este posibil ca şi dvs. să deveniţi pentru cineva un exemplu de urmat. Vara, sub influenţa lui Uranus şi a lui Pluton, în dvs. se trezeşte spiritul de contradicţie, veţi începe să vă apăraţi cu înverşunare libertatea şi să luaţi decizii fără să vă sfătuiţi cu nimeni. O asemenea atitudine, care exclude compromisul, poate duce la certuri cu părinţii sau poate pune în pericol relaţia cu partenerul. De aceea, încercaţi să vă controlaţi – uneori e de preferat să tăceţi decât să spuneţi adevărul în faţă. în septembrie veţi fi dornică de flirt, de romantism şi aventură – planificaţi-vă pentru această perioadă o călătorie într-o ţară îndepărtată. în octombrie şi noiembrie vi se poate oferi ocazia să-i trimiteţi pe copii să studieze în străinătate: nu o rataţi. în decembrie vă veţi canaliza toate forţele în direcţia creării unei atmosfere armonioase în casa dvs.
Rac EA decada I – între 22 iunie şi 1 iulie
De la sfârşitul lui februarie şi până la sfârşitul lui august este o perioadă favorabilă, când vă puteţi schimba în mod radical viaţa. începeţi cu o nouă tunsoare, continuaţi cu antrenamente regulate la sala de fitness şi terminaţi cu mutatul într-un apartament nou. în acest an trebuie să adoptaţi o atitudine mai tolerantă faţă de cei din jur – nu uitaţi că nimeni nu e perfect. Mai ales din octombrie e bine să fiţi mai flexibilă în relaţia cu copiii, încercaţi să vă puneţi în locul lor.
Rac EA decada II – între 2 şi 11 iulie
în ianuarie—februarie trebuie să vă ocupaţi mai mult de sănătate. Nu vă suprasolicitaţi la serviciu. în februarie-martie se pot reactualiza probleme cu rudele, dar rezolvarea acestora e mai bine să o lăsaţi pentru luna mai. în martie-iunie unii prieteni vă pot pune la încercare încrederea: e posibil să vă înşele sau să vă trădeze. A doua decadă din septembrie vă aduce multe emoţii plăcute.
Rac EA decada III – între 12 şi 22 iulie
Până la jumătatea lui martie norocul vă însoţeşte în toate problemele financiare. De aceea, faceţi tot posibilul să programaţi şi să finalizaţi toate tranzacţiile şi negocierile importante la începutul anului. în mai-iunie în calea dvs. va apărea un protector influent, care vă ajută să vă puneţi în practică un vis fierbinte. Toamna începeţi să rezolvaţi problemele de familie.

Rac – El va depune eforturi maxime pentru a se impune la serviciu, dar fără ajutorul colegilor nu o va scoate la capăt

Sub influenţa lui Jupiter, prima jumătate a anului promite relaţii noi şi utile pentru a realiza ceea ce şi-a propus. în a doua parte a anului el va trebuie să lucreze mai mult cu intuiţia, pentru că ea îl va ajuta să

Sub influenţa lui Jupiter, prima jumătate a anului promite relaţii noi şi utile pentru a realiza ceea ce şi-a propus. în a doua parte a anului el va trebuie să lucreze mai mult cu intuiţia, pentru că ea îl va ajuta să obţină profit, senzaţiile corecte îl vor aduce unde trebuie, iar sensibilitatea mărită va favoriza acţiunile eficiente în orice loc de muncă, în perioadele martie-mai şi septembrie-octombrie entuziasmul şi spiritul întreprinzător îi insuflă încredere în succesul oricărei idei. Oamenii vor fi gata să-l urmeze, pentru proiectele lui se vor găsi bani. Dacă nu va ceda egoismului, dorinţei de îmbogăţire, toate planurile lui se vor îndeplini. în a doua decadă din martie şi în prima parte din decembrie sunt mai intense tentaţiile şi probabilitatea de a se abate pe cărări îndoielnice. Eşecurile neaşteptate în acorduri şi schimbarea asociaţilor sunt posibile în a doua jumătate a lui martie, a doua decadă din iunie şi în prima jumătate a lui iulie. în acele perioade trebuie să fie foarte atent la detalii, consecvent în acţiuni şi scrupulos în pregătirea proiectelor. Caracterul conflictual şi aroganţa, precum şi posibilitatea pierderilor şi a eşecurilor sunt mai pregnante în intervalele 7-11 ianuarie, 12-17 aprilie, 20-26 iunie, 6-10 septembrie, 24-30 octombrie, 1-18 decembrie.
Rac EL decada I – între 22 iunie şi 1 iulie
Din aprilie până în august sunt posibile schimbări la serviciu. Cunoştinţele făcute în primăvară pot deveni relaţii utile de durată. Primele rezultate ale acestora şi sprijinul în instanţele superioare le veţi putea simţi în lunile de vară. Toamna e posibil să reveniţi la vechile proiecte, va trebui să recâştigaţi autoritatea pierdută şi să vă dovediţi nivelul profesional. Din mai până în septembrie va fi greu să păstraţi pacea şi armonia în relaţiile de parteneriat. După octombrie sunt posibile rupturi în relaţii.
Rac EL decada II – între 2 şi 11 iulie
în ianuarie-februarie responsabilitatea, atenţia pentru detalii vă ajută să reduceţi neînţelegerile cu şefii şi colegii. în aprilie-iulie o veche prietenie poate fi ameninţată de noile cunoştinţe. Din octombrie bazaţi-vă pe forţele proprii şi pregătiţi-vă pentru evenimente care vă vor afecta prestigiul, jocuri de culise, concurenţă neloială. Decembrie promite să vă aducă mult romantism.
Rac EL decada III – între 12 şi 22 iulie în ianuarie-februarie ţinta dvs. este să aveţi o minte sănătoasă şi un corp sănătos. în ianuarie, început de februarie, a doua jumătate din iunie şi în august-septembrie e bine să vă ocupaţi de aspecte legate de bunuri imobiliare: achiziţie, vânzare, moşteniri. Din toamnă copiii, relaţia de cuplu, hobby-ul vor deveni prioritare şi vă vor aduce mari satisfacţii, iar cariera trece în plan secund.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI