Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: în prima săptămână a noului an, veţi beneficia de prezenţa lui Venus în Săgetător, casa a şasea. Această planetă benefică vă va spori popularitatea în rândul colegilor de serviciu, perioada fiind ideală pentru o seară petrecută în compania acestora. Cunoscându-vă mai bine, există şansa de a lega relaţii mai strânse.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile personale reprezintă tema majoră a Lunii Noi de pe 11 ianuarie din Capricorn, casa a şaptea. Multe vor fi pozitive şi fructuoase, dar aveţi grijă ca în zilele de 4,6,10 şi 17 să nu săriţi peste cal în relaţia cu şeful sau cu alţi factori de decizie. Clarificaţi situaţia unui proiect sau a unei sarcini şi nu presupuneţi că ştiţi care sunt cea mai bună abordare şi rezultatul dorit.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si Succes: Prezenţa lui Marte în Vărsător, casa a opta, v-ar putea mări luna aceasta veniturile. Este o evoluţie pozitivă, deoarece activităţile copiilor sau ale familiei vă vor subţia bugetul. Fiţi extrem de precaut în ceea ce priveşte investiţiile, indiferent cât de tare vă fac cu ochiul; o pierdere este mai probabilă decât un câştig. Pe de altă parte, sunteţi norocos şi reuşiţi să câştigaţi ceva bani în plus.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: în săptămâna când are loc Luna Plină de pe 27 din Leu, casa a doua, luarea unor decizii de natură financiară va fi .dificilă. Principala preocupare va fi limitarea cheltuielilor, aşa că stabiliţi un buget detaliat pentru 2013, care vă va ajuta să economisiţi mai mult şi să cheltuiţi mai puţin. Cumpărăturile făcute atent şi moderaţia vă pot conduce la câteva achiziţii importante.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,9,13,15, 25,29, 30
Zile nefavorabile: 4,6, 8,10,17, 24, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI