Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Rac – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei care ocupă sectorul veniturilor financiare şi cel al comunicării din horoscopul general al Racilor. Nativii sunt foarte activi, ambiţioşi, orgolioşi şi doresc să acumuleze cât mai mult în plan financiar, riscând şi investind în tot felul de afaceri, dar şi în plan social, unde se implică în noi asocieri şi relaţii. Planeta Marte face opoziţie cu Neptun în prima parte a lunii noiembrie, aspect care cere nativilor să devină mai spirituali din punct de vedere afectiv şi material, renunţând la iluzii. In partea a doua a lunii noiembrie, planeta Marte va face trigoane cu Pluton şi Jupiter, aspecte pozitive, constructive, în plan personal şi profesional. Este o perioadă bună, în care pot obţine rezultate, prin studiu, călătorii, acumulare de informaţii, contacte cu oamenii.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi cel al muncii, sănătăţii din horoscopul general al Racilor. în prima parte a lunii noiembrie Soarele face sextil cu Pluton, aspect bun, de regenerare în planul relaţiilor personale. în partea a doua a lunii noiembrie, Soarele face trigon cu Uranus şi cuadraturi cu Marte şi Neptun, aspecte care cer nativilor să acorde o atenţie sporită sănătăţii, evitând suprasolicitarea sau excesele. Vor face unele schimbări prielnice aspiraţiilor profesionale. cu condiţia de a nu-şi asuma obligaţii care-i depăşesc din punct de vedere al studiilor sau experienţei.
Planeta Venus se află în mers direct prin zodia Săgetătorului care ocupă sectorul muncii, sănătăţii din horoscopul general al Racilor. în prima parte a lunii, planeta Venus va face conjuncţie cu Mercur şi Nodul Nord, aspecte care va obliga nativii să treacă printr-o situaţie care-i va schimba radical din punct de vedere afectiv, cerându-le să privească în sufletul lor şi să accepte adevărul interior. In partea a doua a lunii noiembrie, planeta Venus va face trigoane cu Marte şi Jupiter, aspecte foarte bune pentru a consolida o situaţie sentimentală, pentru stabilizare în plan personal, dar şi în afaceri. Norocul este de partea lor, de aceea pot obţine armonia sentimentală cu condiţia
de a fi corecţi si cinstiţi în demersurile lor.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul familiei din horoscopul general al Racilor şi face în continuare opoziţie cu Luna Neagră, aspect care cere schimbarea gândirii, a idealurilor proprii, deschidere de comunicare, cooperare, asociere, renunţând la egoism, autoritate şi impulsivitate. Planeta Saturn face trigon cu Neptun, aspect care cere nativilor să-şi schimbe radical sistemul propriu de valori şi să dea dovadă de altruism, generozitate dezinteresată. Pot avea în continuare unele nemulţumiri familiale şi întârzieri sau blocaje din cauza materialismului exagerat.
Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, pe sectorul anturajului din horoscopul general al Racilor şi face, în această lună, trigoane cu Pluton şi Marte, ajutând nativii să-şi ducă la bun sfârşit planurile legate de visele personale, de prieteni, asocieri profesionale sau căsnicie. Sunt nevoiţi să-şi schimbe mentalitatea materialistă, să acorde mai multă importantă oamenilor, dând dovadă de înţelegere, reciprocitate şi corectitudine în toate relaţiile.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul carierei din horoscopul general al Racilor şi face trigoane cu Venus şi Marte, aspecte importante care pot pune capăt unor dezechilibre legate de imagine, carieră sau rol social, autoritate. în cazul în care unii nativi au fost implicaţi într-o aventură la locul de muncă, aceasta va solicita o schimbare cu impact puternic asupra viitorului lor profesional. în cazul în care au fost marginalizaţi, acum vor reuşi să se afirme, să solicite ceea ce li se cuvine, fară a mai accepta compromisuri. Trebuie să renunţe la excesele de autoritate, să evite impulsivitatea, agresivitatea şi nevoia exagerată de putere pentru a nu cădea victimă propriilor acţiuni.Berbec Luna Noiembrie 2011

Horoscop Urania Lunar-Rac Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI