Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2013

Horoscop Lunar Martie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje Planetare: Spiritul dumneavoastră de aventură va lua avânt odată cu Luna Nouă de pe 11 martie din Peşti, care vă activează casa a noua. însă Mercur fiind retrograd până pe 17, pentru a evita întârzierile şi pierderea bagajelor, călătoriile sunt recomandate după această dată. Ziua de 7 poate aduce veşti despre o călătorie de afaceri întreprinsă spre sfârşitul lunii, ori veţi auzi de la un prieten din vremea şcolii de o întâlnire care va avea loc spre sfârşitul lui martie.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Recentele neînţelegeri pot fi aplanate după data de 18, când Mercur va reveni la mişcarea directă. De asemenea, veţi putea obţine cu mai multă uşurinţă informaţiile şi răspunsurile care vă lipsesc. Dacă unul dintre copii este pe cale să intre la facultate sau să primească o bursă, vestea o veţi primi probabil pe 28 sau pe 29. Verificaţi totul înainte de Luna Nouă şi asiguraţi-vă că aţi completat corect documentaţia.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Pe data de 12, Marte intră în Berbec, casa a zecea, urmat de Venus pe 22. Ambele planete vor fi benefice pentru carieră, dar la sfârşitul lunii vă puteţi aştepta la orice, de la o avansare bruscă la o provocare majoră. Este posibilă o anumită schimbare care implică fie postul dumneavoastră, fie pe cel al colegilor de serviciu. Pe 22 pot apărea primele indicii legate de ceea ce se profilează la orizont.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Viaţa domestică vă va pune la încercare răbdarea şi vă va afecta relaţiile de familie în cele două săptămâni care urmează după Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a patra. Până atunci, verificaţi dacă asigurările sunt actualizate, mai ales dacă locuiţi într-o zonă geografică predispusă la schimbări severe ale vremii. De asemenea, este posibil să vă gândiţi la începerea unei afaceri la domiciliu împreună cu un partener, însă e puţin probabil că întreprinderea va avea un rezultat pozitiv.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 7, 14, 15, 16, 21, 24, 28
Zile nefavorabile: 6,12,17, 20,22, 27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI