Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 5-11 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 5-11 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Luna aceasta, viaţa socială îşi va lua avânt graţie Lunii Noi (eclipsei solare) de pe 3 noiembrie din Scorpion, casa a cincea, şi Lunii Pline din ziua de 17 din Taur, casa a unsprezecea. Poate că va fi nevoie de câteva jonglerii pentru a vă întâlni cu toţii prietenii care vor dori să le acordaţi puţin din timpul dumneavoastră. Prietenul sau prietena unui prieten ar putea deveni la sfârşitul lunii noua dumneavoastră relaţie romantică.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Relaţia cu o persoană apropiată ar putea cunoaşte anumite suişuri şi coborâşuri în timp ce, începând cu data de 5, Venus, intrată în Capricorn, casa a şaptea, va forma aspecte cu mai multe planete. Pe de altă parte, puteţi învăţa multe de la această persoană, al cărei entuziasm vă va lumina spiritul. De asemenea, vă veţi simţi presat şi împins de la spate. în final, bazaţi-vă pe judecata dumneavoastră sănătoasă şi nu cedaţi în faţa dorinţelor altuia.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: E posibil să găsiţi câteva chilipiruri dacă începeţi luna aceasta să cumpăraţi cadourile de Crăciun. Profitaţi de aspectele planetare favorabile de pe 3 noiembrie şi cumpăraţi de la un magazin local, iar pe 19 căutaţi oportunităţi pe internet. Evitaţi însă cumpărăturile în zilele de 13, 24 şi 28.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Ziua de 1 noiembrie va aduce ultimul aspect fix format între Uranus şi Pluton, însă influenţa acestuia se va manifesta mai târziu în cursul lunii. La fel ca mai înainte, faceţi tot ce puteţi pentru a evita oamenii dificili, dominatori, şi nu luaţi decizii pripite în ciuda dorinţei de pace şi linişte. Amintiţi-vă că o parte a lecţiei propuse de acest aspect este compromisul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 6,11,12, 15, 20, 26, 30
Zile nefavorabile: 1, 5, 7, 9,13, 21, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI