Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Octombrie 2013

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Venus vă zâmbeşte în timp ce-şi termină pe 6 tranzitul prin Scorpion (casa a cincea) şi se mută în Săgetător, casa a şasea. Prezenţa acestei planete în Scorpion este minunată pentru poveştile de dragoste, iar în Săgetător vă poate spori popularitatea la locul de muncă. De asemenea, colegii de serviciu vor fi receptivi la ideile dumneavoastră şi fericiţi să vă dea o mână de ajutor.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 21, Mercur, aflat în Scorpion, casa copiilor şi a relaţiilor romantice, va intra în mişcare retrogradă. Sunt posibile diferite nepotriviri în programele şi activităţile copiilor, precum şi o problemă legată de şcoală. Pe data de 8, pentru a evita încurcăturile de la sfârşitul lunii, verificaţi-le temele pentru acasă, proiectele şi termenele de predare. O relaţie de dragoste se poate răci în perioada de retrogradare a lui Mercur. Nu-i nimic. Vă va oferi timp pentru evaluarea sentimentelor.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Combinată cu prezenţa lui Venus în Săgetător, Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 18 octombrie din Berbec, casa a zecea, vă poate aduce un succes în carieră. Pentru a fi sigur, atrageţi atenţia unui factor de decizie dând în fiecare zi tot ce aveţi mai bun şi realizaţi o performanţă care să impresioneze.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Problemele domestice şi familiale de luna trecută vor continua şi sub semnul Lunii Noi de pe 5 octombrie din Balanţă, casa a patra. Săptămâna respectivă va aduce griji legate de o rudă, poate chiar de un părinte, sau nevoia de a rupe legăturile cu un coleg de cameră. în orice caz, nu e momentul să primiţi pe cineva necunoscut în casa dumneavoastră sau să vă implicaţi în proiecte domestice importante.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 3,6,7,15,16, 20, 25
Zile nefavorabile: 1, 4, 8, 11, 14, 17, 21, 24


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI