Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Rac / Septembrie 2013

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2013

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Dacă luna trecută nu aţi călătorit – sau chiar dacă aţi făcut-o Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară şi Luna Plină de pe data de 19 din Peşti vă vor oferi noi oportunităţi. Luna Nouă este favorabilă învăţatului şi implicării în cadrul comunităţii, iar Luna Plină vă poate motiva să urmaţi un curs scurt sau un seminar pentru cizelarea unei anumite însuşiri necesare în carieră. De asemenea, puteţi folosi energia lunară pentru a cumpăra un vehicul sau o instalaţie.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Idilele revin în atenţie după ce Venus intră pe 11 septembrie în Scorpion, casa a cincea. Este o poziţie ideală pentru cuplurile de îndrăgostiţi, ca şi pentru Racii care se află în căutarea unei relaţii noi. Deşi poate că sunteţi convins că aţi întâlnit sufletul-pereche, rămâneţi deschis şi la alte opţiuni. Prima alegere ar putea să nu se transforme într-o relaţie de durată.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Prezenţa lui Marte în Leu, casa a doua, aduce cu sine impulsul de a vă spori câştigurile, în parte şi din cauza cheltuielilor apărute în jurul datei de 9. Trebuie să aveţi mereu în minte bugetul, deoarece Marte aduce şi dorinţa de a cheltui sub imperiul impulsului de moment. Evitaţi cumpărăturile la sfârşitul lunii şi verificaţi atent bugetul distracţiilor pe toată perioada la care ne referim.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulente planetare: Chestiunile familiale şi domestice pot intra din nou în vizorul dumneavoastră deoarece Mercur, aflat în Balanţă, casa a patra, formează aspecte conflictuale cu alte planete. Uneori, este mai bine să vă păstraţi gândurile pentru dumneavoastră în loc să le exprimaţi în urma unei insuficiente deliberări. în jurul zilei de 14, evitaţi subiectele delicate deoarece nici dumneavoastră, nici interlocutorul nu veţi reuşi să vă înţelegeţi reciproc punctele de vedere.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 3,4,10,15,17,18, 23

Zile nefavorabile: 7, 11, 13, 14, 16, 20, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI