Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Regasiri Karimce Berbec

Postat de Urania Horoscop On 8 - September - 2012

Regasiri Karimce Berbec

Regasiri Karmice Zodia BERBEC

Cineva v-a ajutat când v-aţi simţit singuri.Acum e rândul dvs….

Horoscop Dragoste Berbec

Totul se poate întâmpla în preajma locuinţei dumneavoastră, a străzii sau cartierului: o persoană se poate muta aici în iulie şi e cineva pe care, de îndată ce îl/o vedeţi, aveţi sentimentul că vă este foarte cunoscut, deşi sunteţi siguri că nu l-aţi mai întâlnit niciodată. Poate fi de vârsta dvs, dar nu e obligatoriu; poate fi şi mai tânăr sau mai bătrân, dintr-un mediu social diferit sau venind dintr-o altă ţară. Asta are însă prea puţină importanţă, pentru că veţi simţi încă de la prima întâlnire că sunteţi legaţi cumva, chiar dacă aparent nu aveţi nimic în comun.Şi asta pentru că de regulă aparenţele sfânt înşelătoare.
Aţi cunoscut această persoană într-o viaţă anterioară, în împrejurări deosebite, atunci când, în acea încarnare vă simţeaţi dezorientaţi,pierduţi chiar într-o

călătorie poate, în timpul unei aventuri care vă îndepărtase de cadrul obişnuit de viaţă. într-un moment în care v-aţi simţit debusolaţi, departe de cei apropiaţi, fără bani poate sau respinşi de comunitatea locală. Atunci, în acea epocă, această persoană total necunoscută v-a ajutat într-un fel sau altul, lată de ce, chiar dacă aţi uitat acea viaţă anterioară, aveţi impresia că ştiţi foarte bine cine este persoana şi aveţi, instinctiv, tendinţa de a-l ajuta să se instaleze în vecinătate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI